Siirry sisältöön

Varhaiskasvatustori kertoo perheille varhaiskasvatuksen palveluista

Julkaistu 20.2.2020 15.09

Onko lapsen päivähoidon järjestäminen ajankohtainen asia perheessäsi? Tule tiistaina 3.3.2020 varhaiskasvatustorille Koskikeskukseen ja tutustu varhaiskasvatuksen moniin eri vaihtoehtoihin Tampereella.

Pieni tyttö istuu päiväkodin pöydän ääressä leikkimässä
 

Varhaiskasvatustori järjestetään tiistaina 3.3.2020 klo 11-17 Koskikeskuksen keskusaukiolla (os. Hatanpään valtatie 1).

Varhaiskasvatustorilla on helppo selvittää, mikä hoitomuoto sopii parhaiten oman perheen tarpeisiin. Tapahtumassa saat tietoa ja neuvontaa kotihoidon tuesta, kunnallisesta varhaiskasvatuksesta, yksityisistä ja kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta, avoimen varhaiskasvatuksen kerhoista sekä esiopetuksesta.

Syksyllä vapautuvien hoitopaikkojen haku maaliskuussa

Varhaiskasvatustori tarjoaa ajankohtaista tietoa erityisesti ensi syksystä alkaen varhaiskasvatuksesta paikkaa hakevien lasten perheille. Ensi syksynä vapautuvien varhaiskasvatuksen hoitopaikkojen haku on Tampereella 2.–22.3.2020.

Tietoja varhaiskasvatuksen palveluista voi kysyä myös kasvatus- ja opetuspalvelujen asiakaspalvelusta, puh. 040 800 7260 (ma–pe klo 9–12) tai sähköpostitse osoitteella varhaiskasvatus.asiakaspalvelu(at)tampere.fi . Palveluihin voi tutustua Tampereen kaupungin verkkosivuilla.


Lisätietoja

Asiakaspalvelupäällikkö
Katri Mantere
puhelin 040 849 2107
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen