Siirry sisältöön

Kämmenniemen lähitorin nimeksi Teiskon Kämppi

Julkaistu 17.2.2020 9.22

Kämmenniemen lähitorityöryhmä päätti ehdottaa Kämmenniemen lähitorin nimeksi Teiskon Kämppi. Teiskon Kämppi -nimessä nähdään olevan hyvä yhdistelmä huumoria, särmää, itsevarmuutta sekä hyviä mielleyhtymiä yhteisöllisyyteen ja lähitorin sijaintiin sekä laajemmin maaseutualueeseen.

Nimiehdotuksia kerättiin joulukuun ajan Tampereen kaupungin verkkosivuilla lomakkeella, sähköisellä kyselyllä Kämmenniemen kirjastossa sekä Teiskon joulumarkkinoilla, jossa oli myös mahdollista merkitä suosikkinsa tulleista ehdotuksista. Erilaisia nimi-ideoita tuli kaikkiaan 40 ja nimikilpailuun osallistuttiin ideoilla, kommenteilla ja joulutorilla äänestämällä yhteensä 143 kertaa.

Nimiehdotus Kämppi tuli ensimmäisen kerran kaupungin sivuilla olleella lomakkeella 3.12.2019 ja se sai myös joulutorilla kannatusta. Teiskon maa- ja kotitalousseuran kokouksen osallistujat tutustuivat nimiehdotuksiin ja yhdistellen nimiä keksivät lisäliitteen Teiskon Kämppi, jolla nimiehdotukseen saatiin laajempi alueellinen kattavuus. Tampereen maaseutualueen toimijoista koostuva lähitorityöryhmä piti ideasta ja valitsi nimen yksimielisesti.

Tampereella Teiskon Kämmenniemeen ollaan Teiskon Kämpistä luomassa tilaa, joka tarjoaa palveluja ja tapahtumia, monipuolista neuvontaa ja ohjausta sekä paikan erilaisille kohtaamisille ja kokeiluille. Teiskon Kämppi etsii uusia toimintatapoja Kämmenniemen kirjaston, koulun ja nuorisokeskuksen tiloihin hankkeessa, jossa kehitetään Tampereen maaseutualueelle Teiskoon uusia ja uudenlaisia palveluja, toimintaa ja kohtaamisia. Hanke toteuttaa osaltaan kaupunginhallituksen linjaamaa tulevaisuuden palvelumallia alueellisista hyvinvointikeskuksista ja lähitoreista.


Lisätietoja

Yhteisökoordinaattori
Noora Karumaa
puhelin 040 540 3346
sähköposti [email protected]


Teksti Noora Karumaa