Siirry sisältöön

Miltä sinun mielestäsi älykäs Tampere näyttää? - Ota kuva ja voita palkinto

Julkaistu 24.1.2020 10.56

Tulevaisuuden älykaupunkia kehitetään yhdessä, ja se on tehty juuri sinua varten. Miltä sinun mielestäsi älykäs Tampere näyttää tai tuntuu? Mikä on parasta? Onko älykkäintä esimerkiksi jokin palvelu, vai onko älyhyvä idea vielä kokonaan Tampereella keksimättä?

 

Smart Tampereen Instagramissa on käynnistynyt älykaupunki-aiheinen kuvakampanja. Ota kuvia älykaupungista ja jaa ne julkisesti Instagramissa. Lisää kuviin aihetunnisteet #smarttampere #munälykaupunki ja voit voittaa Särkänniemi-rannekkeen. Kuvakampanjaan voi osallistua 15.5.2020 asti.

Kuvia julkaistaan koko kampanjan ajan Smart Tampereen ja Tampereen kaupungin viestintä- ja markkinointikanavissa esimerkiksi Smart Tampereen Instagram-tilillä: Ulkoinen linkkiSmart Tampere Instagramissa
Kampanjan päätyttyä Smart Tampereen työntekijöistä koostuva raati valitsee kaikkien kuvien joukosta 15 voittajakuvaa, jotka palkitaan Särkänniemi-rannekkeella.

Älykäs Tampere-kuvakampanjan säännöt lyhyesti:

1. Ota kuva älykkäästä Tampereesta, totetutustapa ja tyyli on vapaa.
2. Jaa kuva julkisesti Instagramissa aihetunnuksilla #smarttampere ja #munälykaupunki
Huom. Julkaisussa pitää käyttää molempia aihetunnisteita ja Instagram-tilisi tulee olla julkinen, jotta kuva löytyy aihetunnisteilla ja voit voittaa palkinnon.
3. Kuvan julkaisijalla pitää olla kuvan julkaisuun kaikki käyttöoikeudet ja kuvien tulee olla hyvän maun mukaisia. Kuvalla ei saa loukata kenenkään henkilön yksityisyyttä tai tekijänoikeuksia ja kuvan julkaisijalla tulee olla suostumus julkaisuun kaikilta kuvassa esiintyviltä. Kuvan pitää olla kampanjan aiheeseen liittyvä.
4. Osallistumalla kampanjaan annat suostumuksesi kuvan julkaisuun Smart Tampereen ja Tampereen kaupungin viestintä- ja markkinointikanavissa. Julkaistujen kuvien yhteydessä mainitaan kuvaajan nimimerkki ja kuvaajan kirjoittama kuvaus tai osa siitä.
5. Voittajakuvat valitsee Smart Tampereen työntekijöistä koostuva raati kuvakampanjan päättymisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Voittajakuvien yhteydessä julkaistaan kuvaajan nimi.
6. Kampanjaan ja kilpailuun voi osallistua usealla kuvalla 15.5.2020 asti.

Tutustu kuvakampanjan sääntöihin sekä tietosuojaselosteeseen ennen siihen osallistumista:
Ulkoinen linkkiSmart Tampere kuvakampanjan säännöt Ulkoinen linkkiSmart Tampere kuvakampanjan tietosuojaseloste

Smart Tampereen Instagram-tili,
Ulkoinen linkkiSmart Tampere Instagramissa


Teksti Anna-Maria Rauhala

Kuvat Laura Vanzo/Visit Tampere Oy