Siirry sisältöön

Anna palautetta vammaispalvelujen asunnonmuutostöistä

Julkaistu 23.1.2020 7.49

Onko sinun tai läheisesi kotiin tehty vammaispalvelulain mukaisia asunnonmuutostöitä? Vastaa Tampereen kaupungin vammaispalvelujen ja Tampereen Tilapalvelut Oy:n asiakastyytyväisyyskyselyyn ja kerro miten muutostyöt sujuivat ja olisiko niissä jotain kehitettävää. Kyselyyn voi vastata Tampereen kaupungin verkkosivuilla 31.3.2020 asti.

Kyselyyn vastaan nimettömänä. Kysely lähetetään myös postitse asiakkaille asunnonmuutostyöpäätöksen mukana. Vastauksia käytetään hyödyksi asunnonmuutostöiden kehittämisessä.

Asunnon muutostöihin myönnetään korvausta vaikeavammaiselle ihmiselle, jolle liikkuminen ja omatoimisuus vakituisessa asunnossa on vamman tai sairauden vuoksi erityisen vaikeaa. Asunnon muutostöinä korvataan vamman vaatimat välttämättömät muutostyöt, esimerkiksi ammeen tai kynnysten poistaminen ja luiskien tai tukikahvojen asentaminen, asunnossa ja sen välittömässä lähiympäristössä. Vammaispalvelutoimistossa sosiaalityöntekijä tekee päätöksen asunnonmuutostyöstä, jonka pääsääntöisesti toteuttaa Tampereen Tilapalvelut Oy.


Lisätietoja

Tampereen Tilapalvelut Oy
Aluevastaava / Etelä
Sauli Alimaa
puhelin 044 423 5181
sähköposti [email protected]

Tampereen kaupunki
Johtava sosiaalityöntekijä
Leena Köykkä
puhelin 041 730 1322
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala