Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki keskittää tapahtumapalveluita

Julkaistu 22.1.2020 11.50

Tampereen kaupunki keskittää tapahtumapalveluja siirtämällä tapahtumajärjestäjien asiantuntijapalvelut Visit Tampere Oy:stä Tampereen kaupungille. Asiantuntijapalvelut yhdistettiin 1.1.2020 kaupungille jo aiemmin siirtyneisiin suurtapahtumien haku- ja tukipalveluihin.

 

Tapahtumatoiminnan kehittämiseen liittyvien toimintojen ja palveluiden kokoaminen samaan yksikköön mahdollistaa laadukkaampien ja sujuvampien palveluiden tuottamisen.

- Järjestely tukee kaupungin strategista tavoitetta olla Pohjoismaiden vetovoimaisin elämyskaupunki ja Euroopan kulttuuripääkaupunki vuonna 2026, kilpailukykyjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki sanoo.

Tapahtumapalveluiden tehtäviin kuuluvat muun muassa tapahtumajärjestäjien maksuton neuvonta kaikissa tapahtumajärjestämisen osa-alueissa, tapahtumamökkien eli ns. joulutorimökkien vuokraus, suurtapahtumien hakeminen ja Tampereen tapahtumatoiminnan kehittäminen ja koordinointi.

Tapahtumapalvelut sijoittuvat kaupungin organisaatiossa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualueen vetovoima ja edunvalvonta -palveluryhmään. Tapahtumapalveluiden henkilökuntaan kuuluvat tapahtumajohtaja Perttu Pesä, tapahtuma-asiantuntija Marko Stenström, tapahtumatuottaja Matilda Salminen ja koordinaattori Heidi Korkeamäki.

Sähköpostit ovat muotoa [email protected] Tapahtumapalvelut tavoittaa myös osoitteesta tapahtumapalvelut(at)tampere.fi. Tapahtumajärjestäjän opas ja muu tapahtumapalveluita koskeva informaatio on toistaiseksi luettavissa Visit Tampereen verkkosivuilla https://visittampere.fi/ammattilaiset/tapahtumajarjestajille .

Visit Tampere Oy tuottaa jatkossa kaupungin matkailumarkkinointia, kongressien haku- ja tukipalveluita sekä toimii alueen matkailun liiketoimintaekosysteemin kehittäjänä ja matkailuverkostojen edistäjänä.


Lisätietoja

Kilpailukykyjohtaja
Anna-Kaisa Heinämäki
puhelin 040 639 7701
sähköposti [email protected]

Tapahtumajohtaja
Perttu Pesä
puhelin 050 587 6200
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki

Kuvat Laura Vanzo