Siirry sisältöön

Infoa kaupungin avustuksista, uusia alueiden yhteyshenkilöitä ja ajankohtaista alue-asiaa vuoden ensimmäisissä alueverkostoissa

Julkaistu 20.1.2020 10.52

Millaisia avustuskanavia kaupungilla on alueellisen toiminnan tukemiseen? Mitä asioita ehdottaisit kevään alueverkostojen aiheiksi? Tutustu lännen ja keskustan alueiden sekä koillisen alueen uusiin aluekoordinaattoreihin ja muihin uusiin kasvoihin tammikuun alueverkostojen tapaamissa.

Esittelyä alueverkoston tapaamisessa.
 

Vuoden ensimmäisissä tapaamisissa virittäydytään kevään alueverkostojen teemoihin ja kerätään alueilta ehdotuksia alueiltojen aiheiksi. Tilaisuuksissa kerrotaan jo tiedossa olevasta kevään ohjelmasta, kuten osallistuvan budjetoinnin käynnistymisestä. Luvassa on lisäksi tiivis tietoisku kaupungilta haettavista toiminta- ja tapahtuma-avustuksista ja keskustelua alueen ajankohtaisista asioista. Alueverkostoja vetää tänä vuonna kaikilla viidellä alueella etelän ja kaakon aluekoordinaattori Aija Karttunen.

Koillisen, lännen ja keskustan alueilloissa esittäytyvät alueilla työnsä aloittaneet uudet aluekoordinaattorit Elina Willberg ja Johanna Sola.

Koillisella alueella esittäytyy myös ikäihmisten ennalta ehkäisevän työn uusi työntekijä Anna Siltanen. Kämmenniemen alueellisesta hankkeesta kertoo alueella työnsä aloittanut yhteisökoordinaattori Noora Karumaa.

Alueverkostot kokoontuvat tammikuussa 2020:

Koillinen ti 21.1. klo 17–19
Koilliskeskus, monitoimitila Kivi (Liikekatu 3)

Länsi ke 22.1. klo 17–19
Lielahtikeskus, Tuike-monitoimitila (Antti Possin kuja 1, 2. krs)

Kaakko ma 27.1. klo 17–19
Hervannan kirjaston lukusali, 2. krs (Hervanta Trio, Insinöörinkatu 38)

Keskusta ti 28.1. klo 17–19
Tipotien hyvinvointikeskus, auditorio (Tipotie 4)

Etelä ke 29.1. klo 17–19
Kuuselan lähitori, alakerta (Nuolialantie 46)

Kahvia tarjotaan klo 16.30 alkaen.

Alueverkostojen tapaamiset ovat kaikille avoimia. Tervetuloa vaikuttamaan kotikulmiesi asioihin!


Lisätietoja

Aluekoordinaattori (kaakko ja etelä)
Aija Karttunen
puhelin 040 801 6910
sähköposti [email protected]


Kuvat Katri Keltamo