Siirry sisältöön

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa 20.1.2020

Julkaistu 17.1.2020 11.00

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen hakuaika on 20.1.–16.2.2020. Haettavana on runsaasti monipuolisia tehtäviä kaupungin eri toimialueilla. Kesätyöpaikkoja haetaan Tampereen kaupungin nettisivujen kautta, jossa myös tiedotetaan haun etenemisestä.

Lapsi ja aikuinen askartelevat.
 

Kesätyöhaussa on tarjolla yli 700 kesätyöpaikkaa kaupungin eri yksiköissä. Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa hoitoalan tehtäviin, kunnossapitotehtäviin, työnjohtoharjoittelijoiksi, avustajiksi päiväkoteihin ja kesäkerhoihin.

Haettavana on harjoittelupaikkoja opiskelijoille sekä vuosilomasijaisuuksia alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Haettavina on myös tehtäviä, joihin ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta.

15 – 17-vuotiaille tamperelaisille nuorille kaupunki tarjoaa yli 200 kahden viikon mittaista harjoittelupaikkaa, jotka arvotaan hakijoiden kesken.

Kesätyöpaikkojen tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeet löytyvät 20.1.2020 Tampereen kaupungin verkkosivuilta osoitteesta:www.tampere.fi/kesatyot

Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni 2020 -kampanjassa.

Kesätyöntekijöiden valinnat pyritään tekemään maalis–huhtikuun aikana, ja tehtäviin valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti. Lisätietoa kesätyönhausta ja opastusta hakemuksen täyttämiseen antaa Rekrytointipalvelut: hr.pirkanmaa(at)monetra.fi.


Teksti Aila Rajamäki

Kuvat Mostphotos