Siirry sisältöön

Tampereen kaupungilta avustus Pirkanmaan Yrityskummit ry:lle

Julkaistu 15.1.2020 18.39

Tampereen kaupungin elinvoima- ja osaamislautakunta päätti 15.1.2020 avustaa Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toimintaa 20 000 euron avustuksella.

Pirkanmaan Yrityskummit ry:n toiminta perustuu kummina toimivien vapaaehtoiseen työhön, jonka tavoitteena on Pirkanmaan alueen yritystoiminnan edistäminen ja yritysten auttaminen. Kummeina toimivat henkilöt, joilla on itsellään vankka yrittäjäkokemus tai elinkeinoelämän tuntemus johto- tai asiantuntijatehtävissä.

Yhdistyksen toiminta on suuntautunut pirkanmaalaisten pienten ja keskisuurten yritysten toiminnan edistämiseen ja auttamiseen. Pirkanmaan Yrityskummit ry on toiminut yhdistysmuotoisena vuodesta 2002 lähtien. Tuotteistettuja palveluita ovat yritysklinikat, tuki- ja omistajanvaihdos- sekä kansainvälistymispalvelut. Vuonna 2018 yhdistyksen toiminnassa oli mukana 211 jäsentä ja 629 pk-yritystä.

Pirkanmaan Yrityskummit ry mahdollistaa toiminnallaan Tampereen alueella toimivien pk-yritysten kehittämisen laajamittaisen kummitoiminnan avulla. Yhdistys edistää toiminnallaan myös Tampereen kaupungin elinvoima- ja osaamislautakunnan vuoden 2020 palvelu- ja vuosisuunnitelman tavoitteita, kuten yritysmyönteisyyden kehittämistä ja teollisuuden uudistumisen vahvistamista yritysverkostoissa ja startup- toimijoiden kanssa.

Lisätietoja: Timo Antikainen


Lisätietoja

Elinkeinojohtaja
Timo Antikainen
puhelin 050 321 1279
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen