Siirry sisältöön

Tule mukaan Perhe on Pop -tapaamisiin Ratinassa

Julkaistu 14.1.2020 14.20

Tampereen kaupunki kumppaneineen järjestää lapsiperheille teemallisia Perhe on Pop -tapaamisia Kauppakeskus Ratinassa tammi-helmikuussa 2020. Kohtaamispaikan tilaisuudet alkavat torstaina 16.1.2020 klo 10–12 Uhmapäivällä, jossa voi keskustella ja saada tietoa lapsen uhmaikään liittyvistä tunteista ja tilanteista.

Jos perheessäsi on uhmaikäinen, tervetuloa paikalle torstaina 16.1. juttelemaan työntekijöiden kanssa lapsen uhmaikään liittyvistä, aikuista askarruttavista asioista, tunteista ja tilanteista. Uhmapäivässä ovat paikalla muun muassa Tampereen kaupungin Perhepiste Nopean Tunnepysäkki, varhaiskasvatus, liikkuva kirjasto sekä Perheiden talo. Mukana on alan ammattilaisia myös Tampereen yliopistollisesta sairaalasta (Tays).

Perhe on Pop -kohtaamiset jatkuvat Ratinan kauppakeskuksessa tiistaisin ja torstaisin klo 10–12 (os. Vuolteenkatu 1, Tampere). Tapaamiset pidetään kauppakeskuksen 3. kerroksessa leikkihuone Mini-Ratinan läheisyydessä sijaitsevassa tilassa. Paikalle voi tulla vaikka koko perheen kanssa leikkimään ja tapaamaan muita lapsiperheitä. Perhe on Pop -kohtaamisissa on tavattavissa myös lapsiperheiden palvelujen ammattilaisia.

Perhe on Pop -toimintaa Kauppakeskus Ratinassa järjestävät TampereMissio ry, Tampereen yliopistollinen sairaala (Tays), Tampereen Lasten Klinikan Tuki ry, Tampereen ev.lut. seurakunnat, Tampereen ensi- ja turvakoti ry ja Tampereen kaupunki.


Lisätietoja

Palveluohjaaja
Kirsi Koponen
puhelin 040 639 7885
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen