Siirry sisältöön

Multisillan nuorisokeskus ja Me-talo muuttavat uusiin tiloihin

Julkaistu 10.1.2020 9.41

Multisillan nuorisokeskus ja Me-talo muuttavat tammikuun alussa uuteen osoitteeseen Multisillassa. Uudet tilat ovat entisenä suklaatehtaana tunnetussa kiinteistössä osoitteessa Multisillankatu 1. Toiminta uusissa tiloissa alkaa keskiviikkona 15.1.2020.

Uusiin tiloihin siirtyy nuorisokeskuksen ja Me-talon lisäksi myös Mulperin toiminta. Mulperi on Multisillan ja Peltolammin asukkaiden ja toimijoiden ehdotusten pohjalta viime keväänä valittu uusi nimi tilalle, joka aikaisemmin tunnettiin Multsun klubina.

Mulperi yhdistää alueella monta toimijaa ja aktiviteettia ja toimii Multisillan ja Peltolammin alueiden verkostomaisen yhteistyön tukikohtana. Mulperi-nimi yhdistää nimivalinnan tehneen raadin mukaan hienosti "Multsun" ja "Peltsun" ja on energisyydessään hyvä otsikko yhteistyöhengelle, joka alueella tiivistyy.

Uudet tilat sijaitsevat samalla kadulla lähellä entistä toimitilaa. Ne ovat uudenaikaisemmat ja käytännöllisemmät usean toimijan yhteiskeskukseksi. Muuton yhteydessä uusiin tiloihin siirtyy myös muita toimijoita, mukaan lukien MLL Multisilta-Peltolammi -paikallisyhdistyksen ja A-killan toiminnot. Multisillassa on viime vuosina kehitetty yhteistä toimintaa Me-talon ja Osallistavan sosiaaliturvakokeilun sekä alueen moninaisen tekijäjoukon voimin. Kehittäminen jatkuu, nyt toimipiste vain siirtyy.

Me-talon verkostomainen toiminta levittäytyy keväällä Mulperin uusien tilojen lisäksi eri toimipisteisiin Multisilta-Peltolammi –alueella, kuten Peltolammin koulun tontilla sijaitseviin väistötiloihin.

(Tiedotetta muokattu 13.1.2020: toiminta uusissa tiloissa alkaa 15.1.2020.)


Lisätietoja

Aluekoordinaattori (etelä)
Jarno Koskinen
puhelin 040 806 3987
sähköposti [email protected]

Tampereen me-taloTeksti Johanna Toivanen