Siirry sisältöön

Jungle Jungle -näyttely vie viidakkoseikkailulle

Julkaistu 7.1.2020 15.58

Millaisia mahtavat olla uudet viidakon eliöt? Miten ääntelee viidakon valtias tai viidakon kaikkista pienin olento? Onkohan kaikki viidakot jo tutkittu? Rullan vuoden ensimmäinen näyttely on Piipa Toivosen leikittävä ja toiminnallinen Jungle Jungle -näyttely. Näyttely avoinna Lastenkulttuurikeskus Rullassa 11.1.–21.3.

 

Näyttelyssä kuumailmapallohattu eksyy kadonneeseen valtakuntaan, josta löytyy uusia tutkimattomia eliöitä ja kasvillisuutta. Lihansyöjäkasvien nappaillessa hyönteisiä ravinnokseen voi piiloutua jättiläiskasviin tai kokeilla metamorfoosia, koteloitua ja kuoriutua. Turvana on ruudullisen matkakassin uumenissa isän T-paita, jossa on vielä tuttu tuoksu. Näyttelyssä voi matkustaa tutkimattoman viidakon yllä kuumailmahatulla. Vierailijat pääsevät myös keksimään ja tutkimattomaan viidakon olentoja ja uusia eliöitä.

Avajaispäivänä lauantaina 11.1. Piipa Toivosen WAUH -marionettieläimiä -työpajassa tutkimusmatkailijoiden löytämän kadonneen valtakunnan uudet, tutkimattomat eliöt heräävät. Millaisen eläimen sinä löysit?". Työpaja sopii yli 3-vuotiaille.

Piipa Toivonen on valmistunut Turun Taideakatemiasta vuonna 2001. Jungle Jungle on neljäs Toivosen ideoima ja toteuttama leikittävä näyttely, jossa sekä lapset että lapsenmieliset pääsevät kokeilemaan ja aktivoimaan aistejaa


Lastenkulttuurikeskus Rulla
sähköposti [email protected]
puhelin 040 824 9118
avoinna ke 12–18, to 9–14 (näyttelytila suljettu 9-12), pe 9–14, la–su 10–16
  Pysäköinti:

Lähin pysäköintialue on P-Frenckell osoitteessa Frenckellinaukio 3

  • Esteetön pysäköinti: Rullan pääsisäänkäynnin edustalla
  • Luiska: Rulla on yhdessä tasossa ja kynnykset ovat matalia.
  • Hissi: Asiakastiloihin ei tarvita hissiä.
  • Wc
  • Esteetön wc
  • Lastenhoitohuone: Wc:ssä lastenhoitotaso.
  • Avustavat koirat: Avustavat koirat tervetulleita. Huomaathan kuitenkin, että tiloissa saattaa olla paljon koiraa häiritseviä lapsia.


Lisätietoja

Lisätietoja (ei ryhmävarauksia)
Koordinaattori
Niina Niiniluoto
puhelin 050 364 6134
sähköposti [email protected]


Teksti Niina Niiniluoto