Siirry sisältöön

Jouluinen työpajaviikko Hiedanrannan Pajalla 10.-13.12.

Julkaistu 4.12.2019 11.26

Hiedanrannan Pajalla järjestetään työpajaviikko viikolla 50. Työpajoissa pääset esimerkiksi valmistamaan nahkaisia joulukoristeita, verhoilemaan jouluksi ruokapöydäntuolin tai valmistamaan jouluisen kranssin. Osa työpajoista on maksuttomia.

Kirkas tähtivalo, metsäinen joulukranssi ja tuoli -asetelma.
 

Tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan ja opettelemaan uusia kädentaitoja! Hiedanrannan Pajan vuokralaiset järjestävät osittain kaikille avoimia työpajoja joiden ohessa pääsee laskettelemaan joulun tunnelmiin. Huomioithan, että työpajoihin on ennakkoilmoittautuminen.

Työpajakuvaukset ja aikataulut:

Ateljee EW:n maksuttomissa työpajoissa pääset valmistamaan nahasta jouluisia koristeita sekä pieniä nahkatöitä itselle tai lahjaksi. Voit valita mieluisan työn valmiista malleista tai suunnitella oman tuotteesi. Työpaja soveltuu kaikille, perheen pienimmät aikuisen kanssa ja apuna.

ti 10.12. klo 16-18, joulukoristeet
to 12.12. klo 16-18, pienet joululahjat
pe 13.12. klo 11-13, vapaavalintainen työ

Verhoiluliiku Tuija Jaakkosen työpajassa pehmustetaan ja päällystetään kevyt jakkara, rahi tai vaikka ruokapöydän tuolit. Kurssi on osittain maksuton, sisältäen opetuksen ja verhoilumateriaalit. Verhoilukankaan voit tilata verhoilijan kautta tai tuoda oman mukanasi. Kangaspaloja löytyy laaja valikoima myös pajalta.

ti 10.12. klo 16-20
to 12.12. klo 16-20
pe 13.12. klo 16-20

Piha.nan kurssilla taiteillaan kaunis jouluinen kranssi itselle tai ystävää ilahduttamaan. Valittavanasi on kaksi mallia sekä erilaisia materiaaleja. Kurssin hinta 33€ ja se järjestetään torstaina 12.12. klo 17.30-19.30 Hiedanrannan 1. kerroksessa.

Tapahtumapaikka:
Hiedanrannan Paja
Tehdaskartanonkatu 28, 1. ja 2. kerros

Toiminta järjestetään yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

Hiedanrannan Paja on uudenlainen tamperelaisten käsityöläisten ja taiteilijoiden yhteisö. Pajan toiminnan ideana on edistää avointa käsityöläiskulttuuria ja tarjota kokemuksia sekä palveluita niin lähiseudun asukkaille kuin matkailijoille. Pajalta löydät muun muassa lasinpuhaltajan, sepän, muusikoita, kuvataiteilijoita, suutareita ja verhoilijoita. Pajan ovet ovat avoinna yleisölle työntekijöiden ollessa paikalla, vaikka kaikilla talon toimijoilla ei vakituisia aukioloaikoja olekaan.


Lisätietoja

Hiedanrannan kulttuuri
Koordinaattori
Meiju Mertanen
puhelin 044 431 4931
sähköposti [email protected]