Siirry sisältöön

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisissa juhlitaan yhdenvertaisuutta

Julkaistu 3.12.2019 9.43

Perinteisiä Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisia vietetään Tampere-talon Sorsapuistosalissa perjantaina 6.12. klo 14–17 teemalla "Sä saat olla oma itses. Sä saat kuulua". Teeman on valinnut Tampereen Lasten Parlamentti.

 

Lasten itsenäisyyspäivän tanssiaisissa juhlitaan tänä vuonna yhdenvertaisuutta ja yhteenkuuluvuutta. Tapahtuman avaa juhlien isäntäväkenä toimivat Tampereen Lasten Parlamentin lapset ja apulaispormestari Jaakko Stenhäll. Juhlissa vieraat voivat osallistua erilaisiin taidepajoihin, ihastella tanssiesityksiä ja tanssahdella myös itse. Illan juontavat Pikku Kakkosesta tuttu Veera Degerholm sekä Lasten Parlamentin Elisa ja Milja. Juhlaväkeä tanssittaa Parolannummen Panssariprikaatin varusmiessoittokunta ja taitavia tanssiesityksiä vieraille tarjoaa Hip Hop Housen tanssiryhmät Hip Hop House Kidz ja Dangsters Juniors.

Taiteellisissa työpajoissa voi tehdä runoselfien, askarrella juhlakoristeita, innostua yhteisöllisistä taideteoksista tai kirjoittaa postikortteja päättäjille. Työpajoja tarjoavat Sanataideyhdistys Yöstäjä, Lastenkulttuurikeskus Rulla ja Lasten Parlamentti. Juhlien liikkuvassa työpajassa muhevat tanssihetket kokkaa mestarikokki Veijo Soppa!

Kahvion upeista tuotteista vastaavat nuorisopalveluiden nuoret ja heidän apunaan nuoriso-ohjaajat. Kahvion tuotto menee kokonaisuudessaan nuorten toimintaan.

Tapahtuma sopii koko perheelle, erityisesti kuitenkin 4–12 -vuotiaille. Pukukoodi on juhlava, mutta lapsen omaa näkemystä kunnioittava. Juhliin on vapaa pääsy!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut, Tampere-talo, Nuorisopalveluiden Lasten Parlamentti sekä Parolannummen Panssariprikaatin varusmiessoittokunta.


Lisätietoja

Koordinaattori
Jenni Taipalus
puhelin 050 523 2134
sähköposti [email protected]

Projektityöntekijä
Anna-Kaisa Vuorinen
puhelin +358417300124
sähköposti [email protected]


Teksti Anna-Kaisa Vuorinen, Jenni Taipalus

Kuvat Laura Vanzo