Siirry sisältöön

Tervetuloa Huuhkajien kisakatsomoon Tampereen Keskustorille 15.11.

Julkaistu 12.11.2019 14.48

Huuhkajat taistelee historiallisesta EM-lopputurnauspaikasta perjantaina 15.11. Jalkapallon miesten EM-karsintojen Suomi-Liechtenstein -ottelu pelataan Helsingissä, mutta peliä pääsee seuraamaan myös Tampereen Keskustorin kisakatsomossa. Peli esitetään suorana lähetyksenä Keskustorin screeneiltä.

Yleisöä Keskustorilla
 

Huuhkajien kisakatsomo käynnistyy perjantaina 15.11. kello 18. Ennen varsinaisen pelin alkua tunnelmaan virittäydytään muun muassa toimittaja Jani Saaren pelaajahaastatteluilla. Lähetyksen seuraaminen alkaa kello 18.50.

Screenit ja esiintymislava sijoitetaan Vanhan kirkon edustalle siten, että myös Tampereen teatterin asiakkaat pääsevät esteettä kulkemaan teatterin näytökseen. Tapahtuma päättyy ottelun loppuanalyysien jälkeen noin kello 21.30.

Tampereen kaupungin mahdollistama ottelun striimaus on jatkoa Tampereella järjestetyille EM-karsintaotteluille, joiden nostattaman "Tampereen taian" ansiosta Suomella on hyvät mahdollisuudet selvitä ensimmäistä kertaa Suomen historiassa jalkapallon arvokisoihin vuonna 2020.

Tapahtumaan on vapaa pääsy, se on kaikille avoin ja ikärajaton. Paikalle kannattaa tulla hyvissä ajoin ja olla virittäytymässä tunnelmaan. Tapahtumaan odotetaan paljon väkeä, joten suosithan julkisia liikennevälineitä.

Tervetuloa kaikkien tamperelaisten voimin kannustamaan Huuhkajat voittoon!


Lisätietoja

Vastaava tuottaja
Saara Saarteinen
puhelin 040 801 6222
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki