Siirry sisältöön

Tampereen kaupungin avoimia työpaikkoja haetaan nyt Kuntarekry-palvelun kautta

Julkaistu 12.11.2019 10.29

Tampereen kaupungin avoimet työpaikat julkaistaan 12. marraskuuta 2019 alkaen Kuntarekry-palvelun kautta. Uusi palvelu on helppokäyttöinen ja toimii mobiililaitteella. Kuntarekry korvaa aikaisemmin kaupungilla käytössä olleen Imuri-järjestelmän.

Tule Tampereen tekijäksi! Sinua ja osaamistasi tarvitaan!
 

– Kuntarekry on nykyaikainen, valtakunnallinen työnhakujärjestelmä. Hakija luo itselleen profiilin palvelussa ja perustiedot säilyvät muistissa, eikä niitä tarvitse joka kerta syöttää uudelleen, kertoo henkilöstösuunnittelija Ilona Satola.

Myös työntekijöitä hakeva rekrytoija voi käyttää uutta palvelua mobiilissa. Kaikki rekrytoinnin vaiheet ovat kätevästi samassa järjestelmässä aina rekrytointiluvasta hakemusten tarkasteluun saakka.

– Uudet toiminnot helpottavat rekrytoijaa, esimerkiksi hakemusten läpikäymistä. Rekrytoiva esimies voi myös helposti lähettää viestejä hakijalle ja muille rekrytointiin osallistuville, Satola kertoo.

Tampereen kaupunki on uudistanut Kuntarekryyn siirtymisen yhteydessä rekrytointiin liittyviä Tampere.fi -verkkosivujaan. Uudet työnhausta, avoimista työpaikoista, sijaisuuksista ja harjoittelupaikoista kertovat sivut ovat Työ ja yrittäminen -osion alla nimellä Meille töihin. Osioon on käytössä lyhytosoite www.tampere.fi/tyo . Listaus avoimista työpaikoista löytyy osoitteesta www.tampere.fi/avoimettyopaikat .

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Kaupungilla työskentelee noin 14 500 työntekijää. Eri työtehtävien kirjo on mittava ja erikoistumisen mahdollisuuksia on runsaasti. Työ on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tampereen tekijänä pääsee kehittämään ja uudistamaan kaupungin palveluja ja toimintatapoja ennakkoluulottomasti yhdessä asukkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.


Lisätietoja

Henkilöstösuunnittelija
Ilona Satola
puhelin +358417301731
sähköposti [email protected]

Henkilöstösuunnittelija
Kati Malkamäki
puhelin 041 730 1731
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell