Siirry sisältöön

Kulttuurielämyksistä liiketoimintaa Pirkanmaalle

Julkaistu 6.11.2019 14.13

Kulttuurielämyksiin pohjautuvaa liiketoimintaa halutaan kasvattaa Pirkanmaalla. Asian vauhdittamiseksi Luovuus & Business -verkostoitumishanke kutsuu tamperelaiset yrittäjät ja luovat taiteilijat keskustelemaan aiheesta Talent Spaceen Finlaysonille joulukuun 11. päivä.

- Luovuus & Business -verkoston toiminta käynnistyi Tampere-talon vuosittain järjestämän Bisnes & kulttuuri -seminaarin jälkimainingeissa loppusyksyllä 2018. Se syntyi yritysten ja kulttuuritoimijoiden tarpeeseen tavata useammin kuin kerran vuodessa, sanoo verkoston perustajajäseniin kuuluva Topi-Jussi Majanlahti.

Verkosto aloitti säännölliset yhteiset kokoontumiset Kalevan Kohtaamisten tilassa tammikuussa 2019 kokeiluna. Toimintaa päätettiin jatkaa myös kokeilun jälkeen ja vuoden 2019 yhdeksäs kokoontuminen järjestetään Talent Space -tilassa Finlaysonilla joulukuussa. Tampereen vastanimitetty kilpailukykyjohtaja Anna-Kaisa Heinämäki avasi verkoston ensimmäisen kokoontumisen ja avaa nyt myös verkoston vuoden viimeisen tilaisuuden.

- Tarve näille tapaamisille on ollut ilmeinen, sanoo kulttuuriyrittäjä ja hankkeen toinen perustaja Disa Kamula. On hienoa kutsua nyt myös uusia toimijoita mukaan keskusteluun yhdessä kaupungin kanssa!

- Tampere osallistuu 2026 kulttuuripääkaupunkihakuun, ja kaupungin tavoitteena on olla Pohjoismaiden vetovoimaisin elämyskaupunki vuonna 2030. Työllisyys- ja kasvupalvelut haluaa olla osaltaan mukana luomassa mahdollisuuksia eri toimialojen yritysten verkostoitumiseen, kertoo Tampereen kaupungin elämystalouden yrityskoordinaattori Sari Korju.

Luovuus & Business -verkostoilta ke 11.12. klo 17-20, Talent Spacessa, Satakunnankatu 18A. Tapaamisen järjestämiseen osallistuu aktiivisesti myös Tampereen kaupungin Työllisyys- ja kasvupalvelut.


Lisätietoja

Suunnittelija
Sari Korju
puhelin 040 356 7979
sähköposti [email protected]