Siirry sisältöön

Ehdota tamperelaista vuoden vapaaehtoistoimijaa

Julkaistu 5.11.2019 11.49

Tampereen kaupunki kysyy kaupunkilaisilta ehdotuksia vuoden 2019 vapaaehtoiseksi. Tänä vuonna haussa on lasten, nuorten ja lapsiperheiden parissa mielenterveyden edistämisen hyväksi toimiva tamperelainen.

Palkittava voi olla vapaaehtoistoiminnan pitkäaikainen konkari tai uusi innokas toimija. Palkittava tuo iloa, tukea ja toivoa niille, joiden kanssa hän toimii ja innostaa muitakin vapaaehtoisia osallistumaan yhteisen hyvän tekemiseen.

Jos tiedät kuvaukseen sopivan tamperelaisen, ehdota häntä vuoden vapaaehtoiseksi www.tampere.fi/palkinnot-sivulla olevalla sähköisellä lomakkeella. Ehdotuksia voivat tehdä niin kaupunkilaiset, yhdistykset ja järjestöt kuin muutkin toimijat 30.11.2019 saakka.

Tampereen kaupunki valitsee ja palkitsee vuosittain vapaaehtoistoimijan. Viidennen kerran jaettavalla palkinnolla kaupunki haluaa nostaa esiin tamperelaisia vapaaehtoistyön ruohonjuuritason tekijöitä. Sosiaali- ja terveyslautakunta palkitsee vuoden 2019 vapaaehtoisen julkisessa tilaisuudessa tammikuussa 2020.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Johanna Riippi
puhelin 040 806 2736
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala