Siirry sisältöön

Mikko Leinonen Hiedanrannan Kehitys Oy:n toimitusjohtajaksi

Julkaistu 31.10.2019 9.36

Tampereen kaupungin omistaman Hiedanrannan Kehitys Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu DI Mikko Leinonen, 49. Leinonen siirtyy tehtävään Hartela Länsi-Suomi Oy:n aluejohtajan tehtävästä, jossa hän on vastannut Pirkanmaan alueen liiketoiminnasta. Ennen Hartelaa Leinonen on vastannut yksikönjohtajana Tampereen alueen kiinteistöliiketoiminnasta NCC Property Development Oy:ssä. Lisäksi hän on toiminut hankekehitys- ja rakennuttajatehtävissä NCC:llä, Peab Seicon Oy:ssä ja Lidl Suomi Ky:ssä.

Leinonen aloittaa Hiedanrannan Kehitys Oy:n palveluksessa 1.1.2020. Leinonen toimii lisäksi Hiedanranta Ky:n toimitusjohtajana. Janne Salonen Tampereen kaupungin omistajaohjausyksiköstä hoitaa toimitusjohtajan tehtäviä, kunnes Leinonen ottaa tehtävät vastaan.

Hiedanrannan Kehitys Oy on Tampereen kaupungin omistama yhtiö, joka on mukana rakentamassa uutta 25 000 asukkaan kaupunginosaa Tampereelle. Yhtiön tehtävänä on kaavojen käynnistäminen ja kehitysohjelman johtaminen infrastruktuurin ja puistoalueiden rakentamiseen liittyen. Se edistää kestäviä ja älykkäitä kaupunkirakenteen ratkaisuja ja liiketoimintaa Hiedanrannassa. Yhtiö kehittää Hiedanrantaa yhteistyössä maanomistajien kanssa ja vastaa perustettavan Hiedanranta Ky:n hallinnoinnista.

Lisätietoja:
Hiedanrannan Kehitys Oy
hallituksen puheenjohtaja
Mika Pekkinen
050 5994300