Siirry sisältöön

Vuokrattavien ja myytävien pientalotonttien haku on alkanut

Julkaistu 28.10.2019 9.56

Tampereen kaupungin pientalotonttien hakuaika on käynnistynyt ja kestää 18. marraskuuta 2019 saakka. Tontteja on tarjolla yhteensä 44 kappaletta. Haettavana on vuokrattavia tontteja sekä myös kiinteällä hinnalla ja tarjousten perusteella myytäviä tontteja.

Vuoreksesta tarjotaan haettavaksi 28 vuokratonttia ja 4 kiinteällä hinnalla myytävää tonttia. Linnainmaalta on tarjolla viisi vuokratonttia. Lisäksi myydään tarjousten perusteella yksi tontti Hervannasta, kaksi tonttia Linnainmaalta ja neljä tonttia Vuoreksesta.

Tarkat ohjeet löytyvät tonttihaun oppaasta.

Vuokrattavien ja kiinteällä hinnalla myytävien tonttien saajat valitaan arpomalla. Vuokrattavia ja kiinteällä hinnalla myytäviä pientalotontteja haetaan hakuaikana sähköisesti kirjautumalla tonttihakupalveluun pankkitunnuksilla. Myös arvonnassa olevien tonttien haku arvontoineen hoidetaan sähköisesti. Järjestelmä tarkistaa hakijatiedot väestötietokannasta.

Hakijatietojen täyttämisen ja tonttien valinnan jälkeen hakemus tallennetaan hakupalveluun. Hakemusta voi muokata tai sen voi peruuttaa hakuajan päättymiseen asti.

Arvontaan ei voi osallistua, mikäli hakijat ovat hakua edeltäneen kymmenen vuoden aikana saaneet kaupungin pientalotontin ja vuokranneet sen pitkäaikaisella vuokrasopimuksella tai tontista on tehty kauppa.

Listätietoja, myytävien tonttien tarjouslomake ja tonttihakupalvelu:


Lisätietoja

Jaana Rimpi-Muhonen
puhelin 040 801 6777
sähköposti [email protected]
Asiakaspalvelu, omakotitonttihaku, maanvuokrien laskutus, maanvuokrasopimusten allekirjoittaminen

Toimistosihteeri
Raija Laatio-Rimmi
puhelin 03 5656 6485
sähköposti [email protected]
Asiakaspalvelu, omakotitonttihaku, maanvuokrien laskutus, maanvuokrasopimusten allekirjoittaminen

Kiinteistötoimi
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell