Siirry sisältöön

Uusi venepaikkojen varauspalvelu käyttöön ensiksi talvipaikan haussa

Julkaistu 14.10.2019 15.24

Tampereen kaupunki ottaa käyttöön venepaikkojen sähköisen varauspalvelun 16.10.2019. Sillä varataan talvisäilytyspaikka veneelle tulevaksi talvikaudeksi. Kesäkaudesta 2020 alkaen myös venepaikat varataan uudella varausjärjestelmällä.

Varauspalvelu löytyy osoitteesta https://tampere.venepaikat.fi. Palveluun kirjautumiseen tarvitaan sähköpostiosoite ja verkkopankkitunnukset. Palvelu toimii myös mobiililaitteilla.

Venepaikkojen varauspalvelulla vuosittaisen venepaikan vuokraus sujuu kätevästi ja joustavasti 24 h/vrk. Palvelu näyttää reaaliaikaisen venepaikkojen varaustilanteen ja asiakkaille olennaista tietoa satamista. Vuokraaja valitsee kartalta haluamansa venepaikan ja maksaa paikan verkkopankissa.

Venepaikka tulee varata ensi sijaisesti venepaikkojen varauspalvelulla. Jos asiakas ei voi tehdä varausta varauspalvelussa, hän voi varata ja maksaa paikan palvelupiste Frenckellissä.

Edellisvuoden asiakkaat saavat ohjeen uudesta venepaikkavarauspalvelusta kirjeellä. Sähköinen varausjärjestelmä ja verkkomaksaminen korvaavat paperilaskut, jatkossa venepaikkalaskuja ei enää lähetetä postitse.

Siirtymäkaudella 2019 - 2020 asiakkaan täytyy varata talvisäilytyspaikka samalta talvisäilytysalueelta kuin viime vuonna. Näin varmistetaan, että kaikki saavat edellisvuotisen paikkansa.

Talvipaikan varaus eroaa kesäpaikan varauksesta siinä, että talvikaudeksi ei ole haettavana yksilöityjä paikkoja. Paikka valitaan halutulta talvisäilytysalueelta, hinta määräytyy veneen koon mukaisesti. Talvikaudella 2019-2020 ei ole käytettävissä sähköä.


Lisätietoja

Venepaikkojen varauspalvelu:
Analyytikko
Simo Karttunen
puhelin 040 178 6181
sähköposti [email protected]

Venepaikkoja koskeva asiakaspalvelu:
Venepaikat, venepaikkojen vuokraus
sähköposti [email protected]
puhelin 041 730 8168


Teksti Tarja Nikupaavo-Oksanen