Siirry sisältöön

Aavemainen lasten museosunnuntai Milavidassa

Julkaistu 10.10.2019 14.46

Kummitteleeko palatsissa? Ainakin sellaisia tarinoita liittyy Näsilinnaan, jossa sijaitsee Museo Milavida.

Sunnuntaina 13.10. museo kutsuu lapsia askartelemaan iloa ja valoa synkkään syksyyn, sekä kuulemaan jännittäviä juttuja Nottbeckien historiasta draamakierroksille. Ohjelmaa on tarjolla kello 11-16, ja se sisältyy museon pääsymaksuun. Ohjelma sopii yli 3-vuotiaille. Kaikki lastenlipulla 3 € koko tapahtuman ajan.

 

Lasten aavemainen museosunnuntai 13.10. klo 11-16

Klo 11–13 Talonmies Onni Jalavan haamu paikalla
Talonmies Onni Jalava viihdyttää ja vastaanottaa vieraita Milavidan aulassa ja vie kierrokselle Nottbeck-näyttelyyn. Roolissa esiintyy Markus Henriksson.

Klo 11.30 Draamakierros – Nottbeck-näyttelyyn
Talonmies Onni Jalavan aave johdattelee koko perheen Nottbeckien suvun traagisen historian läpi palvelijan silmin. Mitä kaupunkilaiset ajattelivat patruuna Wilhelm von Nottbeckistä? Mitä palvelusväelle kerrottiin patruunan pojan Ernstin kuolemasta? Kuka kummittelee Milavidassa vielä tänäkin päivänä? Tule kuulemaan, jos uskallat!

Klo 13–16 Palatsin rouvan aave paikalla
Milavidan rakennuttanut palatsin valtiatar Olga von Nottbeck viihdyttää ja vastaanottaa vieraita Milavidan aulassa. Roolissa esiintyy Sallamari Angeria.

Klo 13 ja 15 Draamakierros – Nottbeck-näyttelyyn
Rouva Olga von Nottbeck kertoo sukunsa historiasta ja sen hyytävästä kohtalosta. Onko Nottbeckien ylle langetettu kirous? Kummitteleeko palatsissa? Tule kuulemaan, jos uskallat!

Klo 11–13 ja 15–16 Kutkuttavan kammottavia kasvomaalauksia
Maalauta kasvosi möriseväksi möröksi, vaanivaksi vampyyriksi tai muuten vaan mutantiksi!

Klo 11–15 Haamutyöpaja
Tule askartelemaan haamuja koristeiksi, kakkutikuiksi tai vaikkapa valosarjaan liitettäväksi. Mikäpä pitäisi paremmin pahat henget loitolla kuin loistava haamuvalot? Tule askartelemaan omat kummituksesi avuksi taisteluun synkkiä syysiltoja vastaan.

Klo 11-16 Aarrejahti Milavidan syövereissä: Kummituksen kadonnut kassakaappi
Seuraa johtolankoja ja auta Milavidan kummitusta löytämään kadonnut kassakaappi! Osallistujat palkitaan.

Klo 12-14 Ambiente-kuulamaalauspaja (non-stop)
Tule kokeilemaan väri-ilottelua Ambiente-näyttelyn hengessä! Non-stop-työpaja sopii kaikenikäisille.

Klo 13.45-14.30 Haamudisco
Kontrabasisti Ahti Lassila soittaa sopivasti selkäpiitä karmivaa ja kummitusmaista klassista musiikkia, tule tanssimaan tai taiteilemaan aavemaiseen tunnelmaan!

Ulkoinen linkkiMuseo Milavida