Siirry sisältöön

Tampereen kaupunki hakee sivistyspalveluiden johtajaa

Julkaistu 9.10.2019 16.41

Tampereen kaupunki hakee sivistyspalvelujen palvelualueelle johtajaa 1.1.2020 alkaen. Sivistyspalveluihin kuuluvat kasvatus- ja opetuspalvelut sekä kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut. Sivistyspalveluissa työskentelee noin 5000 alansa ammattilaista. Johtajan tehtävä on kaupunkiorganisaatiossa uusi.

Sivistyspalveluiden johtajan vastuulla on koko palvelualueen johtaminen, hän myös vastaa strategisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta. Johtaja on kaupungin johtoryhmän jäsen ja toimii palvelutoiminnan johtajien esimiehenä sekä sivistys- ja kulttuurilautakunnan esittelijänä. Kelpoisuusvaatimuksina johtajan tehtävään ovat ylempi korkeakoulututkinto ja strategisen tason johtamiskokemus. Hakuaika tehtävään päättyy 23.10.2019.

Tampereen kaupunki uudistaa hyvinvointipalveluiden organisaatiota vuoden 2020 alusta lähtien. Hyvinvoinnin palvelualue jaetaan kahdeksi eri palvelualueeksi: sosiaali- ja terveyspalveluiksi ja sivistyspalveluiksi. Uudistuksen taustalla on, että hyvinvointipalvelut on palvelualueena niin laaja kokonaisuus, että johtamisjärjestelmän selkiyttämiseksi nähtiin uudelleen organisointi tarpeelliseksi. Nykymuotoisena hyvinvointipalvelut tarkoitettiin väliaikaiseksi sote-uudistuksen toteutumiseen asti.


Lisätietoja

Henkilöstöjohtaja
Niina Pietikäinen
puhelin 040 707 9147
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki