Siirry sisältöön

Kansainvälisen osaamisen ja maahanmuuton strategisen ohjelman 2019–2024 julkistustilaisuus

Julkaistu 7.10.2019 13.43

Tampereen kaupungin Kansainvälisen osaamisen ja maahanmuuton strateginen ohjelma julkistetaan Technopoliksessa 11.10.2019 järjestettävässä seminaarissa. Lisäksi seminaarissa pohditaan, miten yhdessä edistämme Tampereen seudun kansainvälistä veto- ja pitovoimaa?

Kansainvälisen osaamisen ja maahanmuuton strateginen ohjelma pohjautuu visioon: “Tampere - Sinulle paras – vetovoimainen ja tunnettu kaupunki kansainvälisille osaajille. Tampereella on parhaat mahdollisuudet hyödyntää kansainvälistä osaamista. Kansainvälisten osaajien ja heidän perheidensä on helppo tulla ja asettautua Tampereelle. Ulkomaalaistaustaisten ihmisten on kannustavaa kehittää osaamistaan ja työllistyä Tampereella. He tuntevat itsensä aktiiviseksi osaksi yhteiskuntaa ja heidän pysymiseensä Tampereella panostetaan pitkäjänteisesti"

- Tampereen kaupunki näkee erittäin ajankohtaisena ja tärkeänä luoda poikkihallinnolliset strategiset tavoitteet kansainvälisten osaajien houkuttelun, työperäistä maahanmuuttoa ja maahanmuuttajien kotoutumista tukevien palveluiden parantamiseksi. Palvelut tuotetaan eri organisaatioissa ja kaupungin yksiköissä, joten yhtenäisen näkemyksen ja strategisen viitekehyksen luominen asettaa yhteisen tavoitetilan tulevaan kehittämistyöhön ja palveluiden tuotantoon.
Tämä edistää Tampereen seudun elinvoimaa ja kilpailukykyä, linjaa Kansainvälisen osaamisen päällikkö Mari Taverne.

Kansainvälisen osaamisen päällikkö Mari Taverne on tavattavissa Technopoliksen lämpiössä haastatteluja varten ennen seminaarin alkua klo 8.15-8.45.

Lisätietoja
Mari Taverne
040 801 2686


Ulkoinen linkkiSeminaarin ohjelma Ulkoinen linkkiKansainvälisen osaamisen ja maahanmuuton strateginen ohjelma 2019–2024