Siirry sisältöön

Tampereen maaseutualueen kehittämishanke käynnistyy – yhteisökoordinaattori haussa

Julkaistu 4.10.2019 8.53

Tampereen maaseutualueella käynnistyy hanke, jossa haetaan ratkaisuja alueen asukkailta ja toimijoilta nousseisiin tarpeisiin, kaupunginhallituksen linjaamaan lähitori-kyläkeskustoimintaan sekä Tampereen maaseutuohjelman loppukauden tavoitteisiin. Vuoden 2020 loppuun kestävä Toimintaa, kohtaamisia ja palveluita Tampereen maaseutualueelle -hankkeen rahoittaa Leader-ohjelma. Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Tampereen kaupunki saa Leader-rahoitusta paikalliseen yhteisölliseen kehittämiseen.

Hankkeen tavoitteena on kehittää Tampereen maaseutualueelle uusia ja uudenlaisia palveluita, toimintoja ja kohtaamisia esimerkiksi tarjoamalla eri toimijoiden toteuttamia jalkautuvia palveluita, digipalveluiden käytön opastuksia ja avoimia toimintaryhmiä. Hankkeessa tehostetaan myös olemassa olevien tilojen kestävämpää käyttöä varsinkin Kämmenniemen ja Terälahden alueella. Erityisenä kohderyhmänä on alueen nuoret, joiden kanssa ideoidaan ja toteutetaan mielekästä kulttuuri- ja harrastustoimintaa lähelle.

Yhteistyö- ja toimintatapojen kehittäminen on myös yksi hankkeen tavoitteista.

Hankkeessa luodaan yhteisöllinen, verkostomainen ja säännöllinen tapa toimia yhdessä sekä alueella että laajemmin alueen hyvinvointikeskuksen eli Koilliskeskuksen ja Tampereen kaupungin kanssa.

Hae yhteisökoordinaattoriksi 17.10. mennessä

Tavoitteiden toteuttamiseksi palkataan osa-aikainen projektisuunnittelija, joka yhteisökoordinaattorin roolissa käynnistää suunnittelun ja toteutuksen yhdessä Koilliskeskuksen ja hankkeen projektiryhmänä toimivan maaseutualueen lähitorityöryhmän kanssa. Paikkaa voi hakea 17.10.2019 asti.

Etsimällämme yhteisökoordinaattorilla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai vähintään ammatillinen tutkinto ja kahden vuoden työkokemus projektityöstä, Tampereen maaseutualueen tuntemusta, kokemusta niin palveluiden suunnittelemisesta ja toteutuksesta kuin kumppanuus- ja verkostotyöskentelystäkin. Katso tarkemmat tehtävänkuvaukset ja vaatimukset hakuilmoituksesta:


Lisätietoja

Kehittämispäällikkö
Mia Lumio
puhelin 040 658 6569
sähköposti [email protected]