Siirry sisältöön

Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivää juhlitaan 1.10. Tampere-talossa

Julkaistu 26.9.2019 9.03

Tampereen päivänä 1.10. vietetään Tampereella myös valtakunnallista Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivää. Päivää vietetään juhlatunnelmissa Tampere-talon aulaklubilla ja Tampere-talon edustalla klo 15-19. Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille kansalaisvaikuttamisesta kiinnostuneille.

Tapahtumassa juhlistetaan tamperelaisia ja heidän aktiivista työtään paremman kaupungin, asuinalueen ja -korttelin sekä koko yhteiskunnan ja maailman puolesta. Tapahtumassa lähes 60 tamperelaista yhdistystä esittelee vapaaehtoistoimintaansa ja muita mielekkään tekemisen mahdollisuuksia.

Päivän ohjelmassa on tanssia, musiikkia ja taikuutta. Näin minä muutan maailmaa -keskustelussa mukana ovat kaupunginvaltuutettu Tiina Elovaara, taiteilija Maria Mattila, vloggaaja Kirill Sultanshin, mielenvalmentaja Varpu Hintsanen, aluekoordinaattori Aija Karttunen, tutkija Mikko Kyrönviita ja yhdistysaktiivi Arja Ojala. Tapahtuman juontaa Sami Hintsanen. Tilaisuudessa on kahvitarjoilu ensimmäiselle 500 hengelle ja juhlamaljat 200 hengelle.

Kansalaisvaikuttamisen juhlapäivä on Miina Sillanpää –seuran aloitteesta syntynyt uusi juhlapäivä, jonka kunniaksi on liputettu neljän vuoden ajan. Tampereella päivää vietetään ensimmäistä kertaa Tampere-talolla ja poikkeuksellisen juhlavasti Tampereen 240-vuotispäivän kunniaksi. Tapahtuman järjestää Tampereen Järjestöedustamo yhteistyössä Tarve ry:n ja Artteli-kumppanuusyhdistyksen kanssa.


Lisätietoja

Suunnittelija
Susanna Lundström
puhelin +358403558745
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki