Siirry sisältöön

Tampere-lehdessä ajankohtaista asiaa kaupungin palveluista

Julkaistu 21.9.2019 9.00

Tampereen kaupungin asukaslehti Tampere-lehti jaetaan tamperelaiskoteihin viikonloppuna 21. - 22.9.2019. Tampere-lehdessä kerrotaan tamperelaisille ajankohtaista tietoa kaupungin palveluista ja toiminnasta. Tampere-lehdestä löytyy myös tuttuun tapaan Tampereen päivän ohjelma.

Tampere-lehti 21.9.2019
 

Tampereen päivää juhlitaan tänä vuonna erityisen juhlavasti, kun Tampere täyttää 240 vuotta. Juhlapäivien aikana 27. - 29.9. sekä 1.10. on reilusti yli sata hienoa tapahtumaa ja tilaisuutta ympäri kaupunkia. Syntymäpäivälahjana kaupunkilaisille Tampere tarjoaa julkisen taiteen kokonaisuuden Tammerkosken rantareitin varrella. Kahdeksan teoksen esittelyt sekä sijaintikartta löytyvät lehdestä.

Tampereen päivän ohjelman lisäksi lehdessä kerrotaan muun muassa ratikan, Ranta-Tampellan ja Sulkavuoren keskuspuhdistamon rakentamisesta sekä Hiedanrannan kehittämisestä. Lehdestä löytyy tietoa myös Tampereen huumehoidon tilanteesta, ikäihmisten digipalveluista, perhekerhoista sekä hyvinvointikeskusten syksyn ohjelmasta. Niin ikään lehdessä kerrotaan, miten Tampereesta saadaan hiilineutraali kaupunki, lehdestä löytyy myös vinkkejä Filharmonian ja museoiden syksyn tarjonnasta.

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä asukaslehti on julkinen tiedote, joka jaetaan kaikkiin kotitalouksiin Tampereella. Julkaisija on Tampereen kaupungin viestintäyksikkö. Jakelua koskevat palautteet voi antaa sähköpostitse neuvonta(at)tampere.fi.

Tampere-lehti on jaettavana myös kaupungin kirjastoissa, keskusvirastotalon ala-aulassa Aleksis Kiven katu 14-16 C, palvelupiste Frenckellissä, terveysasemilla ja muissa kaupungin palvelukohteissa. Tampere-lehti on luettavissa myös verkkojulkaisuna kaupungin nettisivuilla osoitteessa tampere.fi/tamperelehti


Lisätietoja

Viestintäpäällikkö
Aila Rajamäki
puhelin 040 550 5540
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki