Siirry sisältöön

Tampereen uudeksi apulaispormestariksi valittiin Jaakko Stenhäll

Julkaistu 16.9.2019 20.48

Tampereen valtuusto valitsi 16.9. yksimielisesti uudeksi elinvoima- ja osaamislautakunnan sekä sekä asumis- ja kiinteistölautakunnan apulaispormestariksi vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtaja Jaakko Stenhällin, 35.

Stenhäll on koulutukseltaan diplomi-insinööri. Hän on työskennellyt mm. myyntijohtajana ja osaomistajana it-alan yrityksessä sekä suunnittelupäällikkönä Tampereen teknillisellä yliopistolla.

Stenhäll on ollut luottamustoimissa ja valtuuston työssä vuodesta 2012 alkaen mm. yhdyskuntalautakunnan varapuheenjohtajana. Vihreiden valtuustoryhmän puheenjohtaja sekä kaupunginhallituksen konsernijaoston jäsen Stenhäll on ollut vuodesta 2017 sekä kaupunginhallituksen jäsen 2019.

Jaakko Stenhällin mukaan erityisesti ilmastopolitiikka ja kaupunkien ja yritysten yhteinen rooli ilmastotyössä on on tärkeää. - Tampereella on meneillään mielenkiintoisia kehittämisprojekteja esimerkiksi Hiedanrannan alueella. Näissä kaupunki toimii alustana ja luo osaltaan edellytyksiä yritysten toiminnalle sekä kestävälle taloudelle.


Teksti Anna-Maria Maunu