Siirry sisältöön

Matkalla työhön -tapahtuma nostaa esiin työpaikat, koulutusvaihtoehdot, työnhaun palvelut ja auttaa verkostoitumaan

Julkaistu 9.9.2019 9.54

Tilaisuuksia järjestävät pirkanmaalaiset työnantajat, kouluttajat sekä työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tarjoavat toimijat omissa tiloissaan keskiviikkona ja torstaina 11.-12.9.2019.

Matkalla työhön - avointen ovien Pirkanmaa -tapahtuma tarjoaa lähes 70 tilaisuutta edistää työllistymistä.

• Tilaisuudet järjestetään keskiviikkona ja torstaina 11.-12.9.

• Mukana on lähes 70 eri tilaisuutta, jotka ovat suunnattu työtä, koulutusta, työllisyys- ja yrittäjyyspalveluita tai työnhaun tukea tarvitseville.

• Kaikki tilaisuudet ovat maksuttomia ja järjestetään avointen ovien periaatteen mukaisesti eri toimijoiden omissa tiloissa. Tilaisuuksien kuvaukset, aikataulut ja sijainnit löytyvät Ulkoinen linkkitästä kartasta

• Tapahtuman toteutumista tukee Pirkanmaan TE-toimisto ja Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut.

Matkalla työhön –tapahtuma kannustaa liikkumaan suoraan työn, koulutuksen ja palvelutarjonnan äärelle oman kiinnostuksen ja tarpeen mukaan. Tilaisuuksiin osallistumalla voi työllistyä, löytää koulutusta, kehittää työnhakua, verkostoitua tai avata oven aivan uudelle uralle! Kohtaamiset avointen ovien periaatteen mukaisesti mahdollistavat nopeamman työllistymisen ja jopa työsuhteen välittömän solmimisen, sillä useissa tilaisuuksissa voi osallistua pikahaastatteluun.

Työllisyyspalvelujen Matkalla työhön -tilaisuudet:

Ulkoinen linkkiTalentMeet TreStartilla

Ulkoinen linkkiTäyden palvelun työnhakupäivä

Ulkoinen linkkiMatkalla työhön -tapahtumasivu