Siirry sisältöön

Uusi lokerikkopalvelu helpottaa hoitotarvikkeiden noutamista

Julkaistu 27.8.2019 9.01

Kuninkaankulman liikekeskukseen muuttaneessa Tampereen kaupungin hoitotarvikepalvelussa on otettu käyttöön uusi noutopiste. Noutopisteessä on lokerikko, johon voi tilata hoitotarvikkeita ja hakea ne liikekeskuksen ollessa auki eli maanantaista perjantaihin klo 7–21, lauantaisin klo 8–21 ja sunnuntaisin klo 11–21.

Hoitotarvikejakelun noutopisteen lokerikot
Noutopisteen lokerikkoon tilatut hoitotarvikkeet voi hakea myös iltaisin tai viikonloppuisin.

Noutopisteeseen voi tilata pitkäaikaissairauden hoitoon liittyviä hoitotarvikkeita, joiden tarpeesta on lääkärin tai hoitajan tekemä arvio joko Tampereen kaupungin tietojärjestelmässä tai paperilla.

Hoitotarvikkeet tilataan sähköisellä lomakkeella , puhelimitse tai käymällä hoitotarvikepalvelun asiakaspalvelussa. Jos haluat hakea hoitotarvikkeet noutopisteen lokerikosta, valitse sähköisellä lomakkeella noutopaikaksi "lokerikko" tai pyydä soittaessasi tai käydessäsi asiakaspalvelussa, että hoitotarvikkeet toimitetaan jatkossa lokerikkoon. Tilaus on tehtävä kaksi viikkoa ennen edellisten tarvikkeiden loppumista.

Lokerikko toimii pakettiautomaatin tapaan. Kun hoitotarvikkeet ovat noudettavissa lokerikosta, saat siitä ilmoituksen tekstiviestillä puhelimeesi. Tekstiviestissä on numerosarja, jolla saa auki noutopisteen oven ja lokeron. Hoitotarvikkeet ovat noudettavissa kolmen päivän ajan tekstiviestin saapumisesta.

Noutopisteellä halutaan helpottaa hoitotarvikkeita tarvitsevien kuntalaisten arkea ja tarjota mahdollisuus noutaa tilaamansa tarvikkeet myös iltaisin ja viikonloppuisin. Hoitotarvikkeet voi myös entiseen tapaan hakea hoitotarvikepalvelun asiakaspalvelusta sen ollessa auki.

Hoitotarvikepalvelu
sähköposti [email protected]
Kuninkaankulman liikekeskus
33210 Tampere

  • Hoitotarvikepalvelun asiakaspalvelu:
    ma, ti ja to klo 8–16, ke klo 8–18 ja pe ja aattopäivinä klo 8–14.
  • Puhelin 03 5657 0003, ma–pe klo 9–11 ja 12–14
  • Noutopisteen lokerikko, avoinna liikekeskuksen aukioloaikoina:
    ma–pe klo 7–21, la klo 8–21 ja su 11–21


Lisätietoja

Hoitotyön päällikkö
Birgit Aikio
puhelin 040 801 6175
sähköposti [email protected]


Teksti Marika Haapala

Kuvat Marika Haapala