Siirry sisältöön

Opastettu kierros Down by the Lake — 14 years of Tampere-Düsseldorf-Artist-in-Residence-programme taidenäyttelyyn Haiharan taidekeskuksessa

Julkaistu 20.8.2019 13.42

Haiharan taidekeskuksessa järjestetään opastettu kierros 1.9 klo 16.00-17.30 Down by the Lake — 14 years of Tampere-Düsseldorf-Artist-in-Residence-Programme näyttelyyn. Oppaan kanssa tutustutaan taidenäyttelyyn ja paneudutaan taidenäyttelyn teoksiin syvällisemmin. Opastetulla kierroksella on mahdollisuus kysyä ja keskustella teoksista ja pohtia yhdessä teosten merkityksiä.

 

Taidenäyttelyssä on mukana kuvataidekentällä aktiivisesti toimivia nykytaiteilijoita, jotka kohtaavat Haiharan taidekeskuksen kesässä päärakennuksessa ja Tallissa laadukkaassa nykytaidenäyttelyssä. Kansainvälisessä yhteisnäyttelyssä nähdään monipuolisesti kuvataidetta, maalaustaiteesta installaatioihin.

Kierroksella kierretään molemmat näyttelyrakennukset päärakennus ja Talli. Opastettukierros alkaa Haiharan taidekeskuksen päärakennuksesta ja jatkuu Talli rakennukseen. Kierros alkaa klo 16 ja kestää enintään klo 17.30 asti riippuen ryhmän koosta.

Opastuksella ei käydä läpi Haiharan kartanon historiaa.

Opastukselle on vapaa pääsy, tervetuloa!

Lisätietoja:
Kulttuurituottaja
Rauha Aaltonen
puhelin +358 40 801 6696
sähköposti [email protected]


Teksti Rauha Aaltonen

Kuvat YIn Ming-Ming