Siirry sisältöön

Uusi opastussovellus kertoo Pispalasta ja Pyynikistä

Julkaistu 19.8.2019 14.24

Tampereen Pispalan ja Pyynikin alueiden nähtävyyksiä ja palveluita on koottu uuteen opastussovellukseen. Sen avulla tulevat kätevästi matkailijoiden ulottuville kohteet, jotka muuten jäisivät helposti piiloon upeisiin maisemiin.

Kuvia Pispala-Pyynikki-opastussovelluksen käyttöliittymästä.
 

– Sovelluksessa kerrotaan niin kulttuurikohteista kuin lounaspaikoista, joten alueella voi viettää vaikka koko päivän, kertoo senior specialist Turo Leppänen Visit Tampereesta.

Tietokoneen tai kännykän selaimessa toimivalla opastussovelluksella voi navigoida Pispalassa tai Pyynikillä, ja nähdä yhdellä silmäyksellä alueiden kohteet ja aktiviteetit. Opastuksen pohjana on graafinen ilmakuva alueesta, johon on merkitty nähtävyyksiä ja palveluja sekä muita mielenkiintoisia paikkoja. Kohteisiin pääsee sukeltamaan maanpinnalle avautuvan 360VR-kuvan avulla ja navigointi käy kätevästi karttanäkymään siirtymällä.

Opastussovellus on kehitetty osana Smart Tampere -kehitysohjelman ja 6Aika: Opastamisen ekosysteemi -hanketta yhteistyössä Visit Tampereen kanssa. Sovelluksen on toteuttanut Visumo Oy ja Arkkitehdit MY Oy.


Lisätietoja

Projektipäällikkö
Anni Joela
puhelin 040 721 9867
sähköposti [email protected]