Siirry sisältöön

Paris–North Cape -valokuvaseikkailun parhaimmistoa palkittiin

Julkaistu 17.8.2019 17.05

Yli 80 ranskalaista, belgialaista ja sveitsiläistä ammatti- tai harrastajavalokuvaajaa ikuisti kahden päivän ajan Tampereen seudun kuvauksellisimpia kohteita osana Paris–North Cape –valokuvaseikkailua. Kuvauspäivien päätteeksi tamperelaisista Instagram-kuvaajista koostuva tuomaristo palkitsi kuvasadon parhaimmistoa.

Iina Ojala yhdessä Philippe ja Valérie Boucherin kanssa.
 

Tuomaristo kiitteli kilpailuun osallistuneita ryhmiä erityisesti kuvien sommittelusta, annettujen teemojen toteutuksesta sekä kuvakulmien moninaisuudesta. Eniten tuomaripisteitä saanut ryhmä palkittiin talviaikaan toteutettavalla matkalla Tampereelle. Voittajaryhmän muodostivat kaksikko Alexis Calzetta ja Dariya Korzhenko.

- Tampereen seudun kauneus on meille täällä asuville arkipäivää, joten on aina sykähdyttävä nähdä, millaisista paikoista tänne tulevat vierailijat löytävät kauneutta. Kansainvälisten vieraidemme ottamien kuvien kautta kerromme muulle Euroopalle myös matkastamme Euroopan kulttuuripääkaupungiksi 2026, Tampereen kaupungin suhdetoiminta- ja markkinointipäällikkö Iina Ojala iloitsee.

Paris–North Cape on joka toinen vuosi järjestettävä valokuvaseikkailu. Seikkailun pääjärjestäjä on ranskalainen valokuvaaja ja dokumentaristi Philippe Boucher (kuvassa keskellä). Paris–North Cape -kiertueen Tampereen seudun parhaimmat otokset päivittyvät Visit Tampereen ylläpitämään kuvapankkiin. Kuvapankin käyttö on maksutonta, mutta vaatii rekisteröitymisen.

Lisätietoja:
Olga Javits, markkinointi- ja viestintäasiantuntija, Visit Tampere
p. 040 865 0243 tai olga.javits(a)visittampere.fi

Philippe Boucher, tapahtuman järjestäjä
p. +33(0) 680 963 333


Teksti Kati Ruotsalainen

Kuvat Kati Ruotsalainen