Siirry sisältöön

Koko Kaukajärvi maalaa - tapahtuma 4.8. Haiharan taidekeskuksessa klo 12-16.

Julkaistu 23.7.2019 15.25

Haiharan taidekeskuksessa järjetetään kaikille avoin maalaustapahtuma 4.8.2019 klo 12.00 - 16.00. Koko Kaukajärvi maalaa -tapahtumassa tutkitaan taidemaalareiden johdolla maisemaa sekä pohditaan maisemamaalausta uudesta näkökulmasta.

Haiharan Talli-rakennus ja pihakukat.
 

Koko Kaukajärvi maalaa on maalaustapahtuma, jossa maalausta voivat tulla kokeilemaan niin harjaantuneet harrastajat, ammattilaiset kuin aloittelijat. Tapahtumassa tutkitaan maalauksen avulla maisemaa kahden ammatti kuvataiteilijan Rauha Aaltosen ja Teemu Raudaskosken kanssa.

Maalaustapahtumassa on aiheena maisema, jota tutkitaan erilaisista näkökulmista. Miten maisemaa voi tutkia uudella tavalla? Onko maisemassa jotain, mitä et ole ennen huomannut? Miten sen voisi maalata? Esimerkiksi näihin kysymyksiin etsitään yhdessä vastauksia.

Maalaustyöpaja haluaa tarjota uutta näkökulmaa maalaukseen ja kuvan tekemiseen hauskassa pihatapahtumassa Haiharan taidekeskuksessa. Tapahtuma sopii kaiken ikäisille, mutta alle 12-vuotiaat lapset vain aikuisen kanssa. Tapahtumaan suositellaan ottamaan omat maalausvälineet mukaan. Haiharan taidekeskuksesta löytyy rajallinen määrä harrastelijalaatuisia maalaustarvikkeita, telineitä ja alustoja. Tapahutumaan ei tarvitse ilmottautua etukäteen.

Koko Kaukajärvi maalaa -tapahtuma 4.8.2019 klo 12-16 Haiharan taidekeskuksen pihalla.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Lisätietoja:
Kulttuurituottaja
Rauha Aaltonen
puhelin +358 40 801 6696
sähköposti [email protected]


Teksti Rauha Aaltonen