Siirry sisältöön

Sen tärkeyden huomaa vasta kun se puuttuu

Julkaistu 12.7.2019 12.14

Puhdas juomavesi. Tampereen Vesi toimittaa raikasta hanavettä joka päivä tamperelaisten ja osittain naapurikuntalaistenkin koteihin. Meillä tehdään lujasti töitä sen eteen, että vedenhankinta ja jakelu sekä jätevesien käsittely sujuvat keskeytymättä 24/7.

 

Itse tuotteesta meillä ei ole mitään uutta kerrottavaa. Hanavesi on hajutonta, mautonta, väritöntä ja niin sen pitää ollakin. Veden laatua tarkkaillaan jokaisessa vaiheessa sen matkalla raakavesilähteistä kotihanaan, joten sitä on turvallista nauttia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Hanavesi on lisäksi edullistakin, ämpärillisen vettä saat noin kolmella sentillä kotiin toimitettuna ympäri vuorokauden. Vesi kulkee ympäristöystävällisesti ilman pakkausta. Eikä siinä vielä kaikki, hintaan sisältyy myös jätevesien pois kuljetus, puhdistus ja palautus luonnon kiertokulkuun.

Käytä kesällä hetki ajastasi miettimällä vesiasioita ja osallistu kilpailuun osoitteessa: vesikisa.fi. Samalla voit juoda lasillisen raikasta hanavettä. Vastaajien kesken arvotaan vesiaiheisia palkintoja, joilla pääse polskimaan Tampereen uintikeskukseen ja maauimalaan.

Vesiaiheinen kampanjamme näkyy Tampereen katukuvassa heinä-elokuun vaihteessa. Kampanja on käynnissä 4.8. saakka.


Lisätietoja

Hallinto- ja talouspäällikkö
Sanna Liljaranta
puhelin 044 481 1674


Teksti Liisa Mustaniemi