Siirry sisältöön

Kerro miten reittiäsi ratikkapysäkille tulisi parantaa

Julkaistu 25.6.2019 13.34

Tampereen raitiotiellä aloitetaan liikennöinti elokuussa 2021. Raitiotien aloittaessa myös pysäkeille johtavien kävely- ja pyöräilyreittien tulisi olla toimivia, turvallisia, esteettömiä ja viihtyisiä. Vastaa karttakyselyyn ja vaikuta, mitä reittejä ryhdytään parantamaan ja kerro, miten reittejä tulisi mielestäsi kehittää. Voit kertoa myös onnistuneista kohdista tai osuuksista nykyisillä reiteillä.

Valmistunutta raitiotietä Insinöörinkadulla kesällä 2019
 

Kyselyssä on mahdollista vastata joko kävelyreittejä tai pyöräilyreittejä koskeviin kysymyksiin tai molempiin. Tämä kysely koskee ensimmäisen vaiheen linjoja ja niiden varrella olevia pysäkkejä. Näitä ovat linjat Pyynikintorilta Hervantaan ja Pyynikintorilta TAYSille. Voit kohdentaa vastauksesi kaikille niille pysäkeille, joita arvelet käyttäväsi ja niille johtaville reiteille.

Kyselyyn voi vastata 15.8.2019 asti.

Mikäli kyselyyn vastaaminen ei jostain syystä onnistu yllä olevan linkin kautta, voi kyselyyn vastata lataamalla alla oleva rtf-tiedosto ja palauttamalla lomake sähköpostitse tai kirjeenä. Palautusosoitteet ovat lomakkeessa.


Lisätietoja

Liikenneinsinööri
Katja Seimelä
puhelin 040 149 3684
sähköposti [email protected]


Teksti Katja Seimelä

Kuvat Elina Pynnönen