Siirry sisältöön

Tukea opiskelijoiden startup-kulttuurin edistämiseen

Julkaistu 12.6.2019 18.32

Tampereen kaupunki tukee Tampere Entrepreneurship Society ry:n toimintaa 5000 eurolla. Elinvoima- ja osaamislautakunta päätti asiasta 12.6.2019.

Tampere Entrepreneurship Society ry (Tampere ES) on opiskelijoiden perustama yhdistys, jonka tavoitteena on vahvistaa nuorten ja opiskelijoiden startup-kulttuuria. Sen toiminta keskittyy pääsääntöisesti erilaisten startup-tapahtumien ympärille, mutta yhdistyksellä on myös muun muassa neuvontaan, markkinointiin ja verkostoitumiseen liittyvää toimintaa. Yhdistyksen toiminta on suunnattu kaikille Tampereen korkeakouluopiskelijoille.

Tampere ES:n oma tapahtumatoiminta keskittyy matalan kynnyksen tapahtumiin, joissa opiskelija voi helposti vahvistaa omia yrittäjävalmiuksiaan ja yhteistyöverkostojaan. Yhdistys koordinoi osaltaan myös suurempia startup-tapahtumia ja niihin osallistumista.

Tavoitteena on vahvistaa startup-kulttuuria prosessin alkuvaiheessa, jolloin yritystä ei välttämättä vielä ole olemassa ja nuori kaipaa ulkopuolista impulssia ja tukea, jotta päätös yrittäjän uralle lähtemisestä syntyisi ja kehittyisi suotuisassa toimintaympäristössä.


Lisätietoja

Elinkeinojohtaja
Timo Antikainen
puhelin 050 321 1279
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen