Siirry sisältöön

Tampereelle uusi sateenkaarinuorten kohtaamispaikka

Julkaistu 4.6.2019 19.35

Tampereelle avataan 26.8. uusi kaikille avoin sateenkaarinuorten ja asiasta kiinnostuneiden nuorten kohtaamispaikka Kaareva. Tilan avajaisia juhlistetaan Pirkanmaan Pride-viikolla 10.6.

 

Tampereen kaupungin nuorisopalvelut avaa uuden saatenkaarinuorten kohtaamispaikan Tampereen keskustaan Otavalankadulle. Toimintaa on suunniteltu tiiviissä ja erittäin rakentavassa yhteistyössä Ahjolan Setlementin Tyttöjen Tuvan ja Poikien Tuvan, Suomen Punaisen Ristin Tampereen Osaston sekä Pirkanmaan Setan kanssa.

– Ajatus sateenkaarinuorten kohtaamispaikasta tuli nuorilta ja nuoriso-ohjaajiltamme. Tilaa ja sen toimintaa on suunniteltu yhdessä nuorten ja yhteistyökumppaniemme kanssa, kertoo Tampereen kaupungin nuorisopalveluiden johtava koordinaattori Tiina-Liisa Vehkalahti.

Nuorten kädenjälki näkyy myös Kaarevan logossa. Yleisöäänestyksellä valitun logon on suunnitellut nuorisopalveluiden Pajaston mediapajan Roosa Koivula.

Kun tilan toiminta alkaa elokuussa, on se avoinna joka maanantai. Tilan ollessa avoinna paikalla on aina vähintään kaksi ohjaaja.

– Haluamme, että jokainen kokee Kaarevassa olonsa mukavaksi ja tervetulleeksi. Ohjaajamme ovat paikalla pitämässä siitä huolen. Kaikki ja kaikenlaiset nuoret ovat tilaan tervetulleita juuri sellaisina kuin ovat, Vehkalahti sanoo.

Tilan avajaisia juhlistetaan maanantaina 10.6.2019 klo 18–21 Pirkanmaan Pride-viikolla. Avajaisissa on tarjolla huippuhyvää seuraa, tietoa, yhdessäoloa ja herkkuja.


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Tiina-Liisa Vehkalahti
puhelin 040 806 3239
sähköposti [email protected]