Siirry sisältöön

Tammerkosken rannalla - Mikko Alatalo laulattaa puistokonserttikesän avajaisissa 27.5.

Julkaistu 21.5.2019 15.48

Tänä vuonna Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämät Puistokonsertit saavat näyttävän aloituksen, kun koko kansan tuntema viihdemusiikin ammattilainen Mikko Alatalo laulattaa yleisöä kesäkauden avajaisissa Tammerkosken rannalla -tapahtumassa Laikunlavalla maanantaina 27.5. Illan starttaa suosittu Jäämien kuoro klo 18.30.

Mikko Alatalo.
 

Laikunlavalla juhlitaan Puistokonserttikesän avajaisia, kun Mikko Alatalo vetää jo klassikoksi muodostuneita yhteislauluja tamperelaisille Tammerkosken rannalla! -tapahtumassa. Pitkän uran tehnyt Alatalo on tunnettu laulaja, lauluntekijä ja poliitikko sekä koko kansan tuntema musiikin ammattilainen, joka on tunnettu muun muassa Tammerkosken sillalla -tapahtumistaan. Illan starttaa Tampereen vanhin sekakuoro, Jäämien kuoro klo 18.30 ja yhteislaulut alkavat klo 19.00. Tapahtumaan on vapaa pääsy!

Puistokonserttisarjan kesäiset esitykset jatkuvat toukokuun lopusta pitkälle elokuuhun ja täyttävät Tampereen pihat ja puistot musiikilla ja tanssilla. Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden järjestämiä esityksiä on tarjolla yli 180 kappaletta ja luvassa on musiikkia ja tanssia kaikissa eri tyylilajeissa. Esiintymispaikoista vilkkain on keskustorin Laikunpuistossa sijaitseva Laikunlava, mutta konsertteja järjestetään myös kymmenissä muissa kohteissa ympäri Tamperetta, niin keskustassa kuin kauempanakin. Kaikkiin puistokonsertteihin on vapaa pääsy.

Tervetuloa mukaan musiikin- ja tanssintäyteiseen Tampereen kesään!

Kesän konserttien koko ohjelma löytyy Puistokonserttien verkkosivuilta:


Lisätietoja

Tapahtumakoordinaattori
Venla Moisala
puhelin 040 800 4836
sähköposti [email protected]
Kulttuuritalo Laikku


Teksti Noora Suoninen