Siirry sisältöön

Aikuisia tarvitaan koulujen päättäjäispäivän iltana

Julkaistu 18.5.2019 9.00

Koulut päättyvät lauantaina 1.6.2019. Nuoret kokoontuvat koulujen päättymispäivän iltana perinteisesti Rosendahlin rantaan. Jo useana keväänä kaupungin nuorisotyöntekijät ja Huolella-verkoston vapaaehtoiset ovat ohjanneet kotiin, ensiapuun tai selviämisasemalle kymmeniä nuoria.

Nuoria Pyynikin rannassa aurinkoisena kevätiltana
 

Nuorisopalvelut kutsuu nyt vapaaehtoisia aikuisia mukaan jalkautumaan. Jalkautuminen alkaa Rosendahlin rannasta Pyynikin kesäteatterin portilta lauantaina 1.6.2019 klo 18.00. Ilta aloitetaan yhteisellä infotilaisuudella. Vapaaehtoiset voivat saapua ja lähteä joustavalla aikataululla ja päivystys loppuu viimeistään kello 02.00. Illan aikana jalkautujille tarjotaan välipalaa ja he saavat repun jalkautumistarvikkeineen.

Lisäksi kaikille jalkautumaan ilmoittautuneille tarjotaan SPR:n järjestämänä nuorten kohtaamiseen ja päihdetietouteen liittyvää koulutusta tiistaina 28.5. kello 18.00–20.00 Monitoimitalo 13:n 4.kerroksen kokoustiloissa.

Mukaan voi ilmoittautua joko sähköpostitse tai jättää soittopyyntö tekstiviestillä. Ilmoittautumiset ottaa vastaan erityisnuorisotyön nuoriso-ohjaaja Meri Rontu.

Huolella-verkosto on osa Tampereen kaupungin erityisnuorisotyötä, joka laajan yhteistyöverkoston avulla pyrkii ehkäisemään ja vähentämään nuorten päihteidenkäyttöä. Hankkeessa on mukana Tampereen kaupungin eri yksiköitä (Nuorisopalvelut, Sosiaalipäivystys, Etsivä työ ja Perhepiste Nopea), Aseman Lapset ry, vanhempainyhdistyksiä, Poliisi, Nuorisokahvila Uniikki, Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry, MLL Tampereen osasto ry, YAD Ry ja Tampereen NMKY Ry.

Ilmoittautumiset:
Meri Rontu
nuoriso-ohjaaja
p. 044 430 9345
meri.rontu(a)tampere.fi


Lisätietoja

Johtava koordinaattori
Tiina-Liisa Vehkalahti
puhelin 040 806 3239
sähköposti [email protected]