Siirry sisältöön

Kesäbingo houkuttelee kirjojen pariin

Julkaistu 13.5.2019 13.01

Pirkanmaan kirjastojen hauskat kesäbingot kannustavat lukemaan myös lomalla. Tänä kesänä myös aikuiset saavat oman kesäbingon. Bingokuponkeja saa kaikista PIKI-kirjastoista. Kaikkien kesän loppuun mennessä kupongin palauttaneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja.

 

PIKI-kirjastot ovat suunnitelleet omat kesäbingot, joissa kerätään vihjeisiin sopivia lukusuorituksia. Toinen bingokuponki sopii vihjeineen lapsille ja toinen nuorille ja aikuisille. Osallistujat merkitsevät kesän aikana lukemistaan kirjoista rukseja kesäbingokuponkiin ja tavoittelevat bingosta tuttuun tapaan viiden rastin suoraa joko vaakaan, pystyyn tai vinoon.

Lasten kuponkiin ruksin saa muun muassa kirjasta, jonka kannessa on aurinko, pehmolelulle luetusta kirjasta tai vanhemman lapsuuden lempikirjasta. Nuorten ja aikuisten kesäbingossa taas etsitään esimerkiksi e-kirjaa, kirjaa, jonka päähenkilö lukija haluaisi olla sekä klassikkoa.

Hae kuponki kirjastosta

Kesäbingoihin voivat osallistua kaikki halukkaat. Molempia bingokuponkeja voi noutaa kaikista PIKI-kirjastoista tai tulostaa Ulkoinen linkkiPIKI-verkkokirjastosta . Kirjastoista saa lisäksi ohjeita kesäbingon osallistumiseen sekä vinkkejä teoksista, jotka sopivat kesäbingon ruutuihin.

Kesäbingojen osallistumisaika jatkuu 31.8.2019 saakka. Täyden bingokupongin voi palauttaa osallistumisajan loppuun mennessä mihin tahansa PIKI-kirjastoon. Kaikkien kupongin palauttaneiden kesken arvotaan syksyllä kirjapalkintoja.Lisätietoja

PIKI-kirjastot
Koordinaattori
Pirjo Järvinen
puhelin 040 800 7829
sähköposti [email protected]