Siirry sisältöön

Ohjaamo, Etsivä työ ja opiskeluterveydenhuolto saavat tilat Tullinkulman kiinteistöstä

Julkaistu 20.3.2019 19.26

Tampereen kaupungin asunto- ja kiinteistölautakunta hyväksyi 20.3.2019 Tullinkulman tilan vuokrauksen. Kaupunki vuokraa 15 vuodeksi eläkevakuutusyhtiö Kevan Kiinteistö Oy Tullinkulma -rakennuksesta 3 495 neliötä toimitilaa kaupungin palvelutoimintojen käyttöön. Tiloihin sijoittuvat Ohjaamo Tampere, Etsivä työ, opiskeluterveydenhuolto ja hammashoitola laajennettuna.

Vuosivuokra on remontin muutokset huomioiden noin 1,0 miljoonaa euroa, joka jyvitetään käyttäjille. Vuokranantaja toteuttaa kohteessa muutos- ja peruskorjaustöitä, joiden suunnittelu on käynnissä. Työt tehdään nopealla aikataululla kuluvan vuoden aikana niin, että tilat olisivat käyttövalmiita loppuvuodesta.

Peruskorjauksessa parannetaan muun muassa talotekniikkaa, kulunvalvontaa sekä kameravalvontaa. Toiminnot jaetaan eri kerroksiin alakohtaisesti, mutta tarkoitus on luoda synergiaa toimijoiden välille yhteiskäyttöisten tilojen avulla.

Tullinkulman tilat ovat olleet vuokrattuna kaupungille vuodesta 1993 alkaen. Tiloissa ovat aikaisemmin toimineet Fimlab, Tullinkulman työterveys (nykyisin Pirte Oy) ja kaupungin hammashoitola. Rakennus on nyt tyhjennetty muutostöiden ajaksi. Kaupunginhallitus on hyväksynyt Tullinkulman tilamuutoksien tarveselvityksen ja hankesuunnitelman.


Lisätietoja

Kiinteistöjohtaja
Virpi Ekholm
puhelin 0400 205 044
sähköposti [email protected]


Teksti Raija Lindell