Siirry sisältöön

Tampereen kaupungin työllisyyspalvelut auttaa video-CV:n tekemisessä

Julkaistu 1.3.2019 9.50

Työllisyyspalvelut tarjoaa tamperelaisille työnhakijoille mahdollisuuden saada oma esittelyvideo studio-olosuhteissa tehtynä.

Työhakemukseen voi liittää perinteisen ansioluettelon lisäksi myös video-CV:n. Napakasti tehtynä se on hyvä keino erottautua työnhakijoiden joukosta. Videolla voi laittaa persoonansa peliin ja kertoa myös sellaisesta osaamisesta, joka ei tekstimuotoisesta ansioluettelosta aina välity.

Ennen kuvaukseen tuloa on syytä tehdä käsikirjoitus siitä, mitä asioita videolla haluaa itsestään kertoa.
Jos tuntuu, että käsikirjoittamiseen tai oman osaamisen kertomiseen tarvitsee tukea, työllisyyspalvelujen OMA-valmentajilta saa apua. OMA-valmentajiin saa yhteyden neuvontanumerostamme 040 801 6581.

Ajanvaraus videointiin tehdään palveluportaalissamme omavisio.fi. Suoran ilmoittautumislinkin löydät tekstin alaosasta.

Editoinnin jälkeen asiakas saa videon sähköpostiinsa salattuna Youtube-linkkinä, jonka hän voi kopioida liitettäväksi työhakemukseen perinteisen CV:n lisäksi.

Jos asiakas haluaa editoida kuvausmateriaalin itse, pitää hänellä olla mukanaan oma (väh.8 Gt) muistitikku, kuvausmateriaalin tallentamiseksi.

Studiomme sijaitsee tällä hetkellä osoitteessa Voimakatu 11, 33100 Tampere. Kuvaajana on työnsuunnittelija Henrik Tuominen.

Katso vapaat ajat ja ilmoittaudu Ulkoinen linkkitästä linkistä

Lisätietoja

Työnsuunnittelija
Miku Nerg
puhelin 040 173 1727
sähköposti [email protected]

Asiakaspalvelusihteeri
Sina Pekkinen
puhelin 040 528 6609
sähköposti [email protected]