Siirry sisältöön

Työllisyyspalvelujen oma radio-ohjelmasarja alkaa 11.2.2019

Julkaistu 8.2.2019 7.52

Tampereen kaupungin työllisyyspalveluista kertova 10-osainen Uutta kohti -ohjelmasarja käynnistyy viikolla seitsemän paikallisradioissa Radio SUN ja FUN Tampere.

Kymmenen jakson aikana käydään haastattelujen muodossa monipuolisesti läpi palveluja, joita työllisyyspalvelut tarjoaa niin työnhakijoille kuin työnantajillekin. Läpikäyvänä teemana kussakin jaksossa on työllisyyspalvelujen käytössä oleva OMA-valmentaja-malli, joka koettiin erittäin onnistuneeksi jo vuoden vaihteessa päättyneen Pirkanmaan työllisyyskokeilun aikana. Sarjan aikana tutustutaan muun muassa koulutusyhteistyöhön, työllistymisen uusiin keinoihin, työkykypalveluun, nuorten talo Ohjaamoon, Osaamisbottiin ja TreStartin toimintaan. Aiheet vaihtuvat viikoittain.


Ohjelmasarja alkaa SUN radiossa maanantaina 11.2. kello 17.30 ja FUN Tampereessa tiistaina 12.2. kello 10.30. Ohjelmat uusitaan kanavilla kahdesti viikon aikana ja ne tulevat kuunneltaviksi myös kummankin radion nettisivuille tallenteina.

Työllisyyspalveluiden kehitysjohtaja Mika Itänen on innoissaan uudesta avauksesta:

- Rohkaisemme tamperelaisia työnhakijoita käyttämään kaupunkimme tarjoamia maksuttomia ja henkilökohtaisia palveluja, jotka edistävät heidän työllistymistään ja työantajia saamaan osaavia ja motivoituneita työntekijöitä ilman suurta byrokratiaa. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Ohjelmasarjan toimittaa Marja Tuomisaari.


Lisätietoja

Kehitysjohtaja
Mika Itänen
puhelin 040 566 1245
sähköposti [email protected]