Siirry sisältöön

Haku kesän 2019 Puistokonsertteihin auki helmikuun ajan

Julkaistu 1.2.2019 0.36

Esiintyjähaku vuoden 2019 Puistokonsertteihin on auki jälleen perinteisesti helmikuun ajan 1.-28.2.2019. Tampereen kaupungin kulttuuripalveluiden luotsaamaan kesän suurimpaan konserttisarjaan voi hakea mukaan niin bändit, orkesterit ja soittokunnat kuin kuorot ja tanssiryhmätkin. Puistokonsertit jatkuvat pitkälle elokuuhun asti tarjoten jälleen lähes 200 ilmaista konserttia ja tanssiesitystä ympäri kaupunkia. Esiintyjinä Puistokonserteissa on paikallisia tanssin ja musiikin taitajia ja tapahtumatarjonta tulee olemaan tuttuun tapaan laaja.

Puistokonsertissa
 

Konserttien tapahtumapaikkoina toimivat muun muassa Laikunlava, Tallipiha, Amurin Työläismuseokortteli, Arboretum, Haihara, Hervannan Muusan aukio, eri palvelukeskukset sekä uusimpana tulokkaana myös Hiedanranta. Konserttikausi alkaa tänä vuonna toukokuussa ja esityksiä nähdään ja kuullaan aina elokuulle saakka.

Laikunlavalla ja Hervannan Muusan aukiolla esiintyville artisteille kaupunki tarjoaa äänentoistopalvelun miksaajineen, mutta muissa paikoissa esiintyjät vastaavat itse tekniikastaan. Tampereen kaupungin kulttuuripalvelut hoitaa konserttien Teosto-ilmoitukset sekä markkinoinnin. Sovitusta ja toteutuneesta konsertista maksetaan sadan euron suuruinen korvaus verkkolaskua vastaan. Päätökset valituista esiintyjistä tehdään maaliskuussa ja konserttiaikataulut valmistuvat huhtikuussa.

Mukaan voi hakea 28.2.2019 klo 23.59 asti.

Tarkempia tietoja Puistokonserteista ja esiintyjähausta löytyy 1.2.2019 alkaen Puistokonserttien verkkosivuilta:

Lisätietoja

Koordinaattori
Venla Moisala
sähköposti [email protected]
Kulttuuritalo Laikku


Teksti Venla Moisala