Siirry sisältöön

Tampereen kaupungin kesätyöpaikkojen haku alkaa 4.2.2019

Julkaistu 31.1.2019 15.16

Tampereen kaupungin kesätyöpaikat ovat haettavina 4.2.- 22.2.2019. Tarjolla on monipuolisia tehtäviä kaupungin eri yksiköissä. Kesätöitä haetaan Tampereen kaupungin kesätyösivuilla.

Kesätyöpaikat ovat haettavina
 

Tampereen kaupunki tarjoaa ensi kesäksi ennätysmäärän kesätyöpaikkoja, yli 700 paikkaa eri yksiköissä. Kesätyöntekijöitä palkataan muun muassa erilaisiin kunnossapitotehtäviin, ulkoaluetyöntekijöiksi, työnjohtoharjoittelijoiksi, hoitoalan tehtäviin sekä avustajiksi päiväkoteihin ja kesäkerhoihin. Haettavana on harjoittelupaikkoja opintoihin kuuluvaa harjoittelua suorittaville opiskelijoille sekä vuosilomasijaisuuksia alan opiskelijoille ja ammattilaisille. Haettavana on myös tehtäviä, joihin ei vaadita aiempaa kokemusta tai koulutusta.

Kaupunki tarjoaa 15–17-vuotiaille 200 kahden viikon harjoittelupaikkaa, jotka arvotaan hakijoiden kesken. Paikat on tarkoitettu tamperelaisille nuorille, joilla on hyvin vähän tai ei lainkaan aiempaa työkokemusta. Harjoittelijoiden työtehtävät ovat avustavia töitä, joissa on mahdollisuus saada perehdytystä työelämän pelisäännöistä ja tarvittaessa tukea harjoittelujakson aikana.

Tehtäväkuvaukset ja hakulomakkeet kesätyöpaikoista löytyvät haun alkaessa 4.2. Tampereen kaupungin kesätyösivuilta www.tampere.fi/tyo/tyonhakijalle/kesatyo, jossa kerrotaan ajantasaista tietoa haun etenemisestä. Tampereen kaupunki on mukana Vastuullinen kesäduuni 2019 -kampanjassa.

Työntekijävalinnat pyritään tekemään huhtikuun aikana ja valituille ilmoitetaan valinnasta henkilökohtaisesti.


Lisätietoja

Rekrytointi
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki