Siirry sisältöön

Tampereen kaupunginvaltuuston kokous maanantaina 28.1.

Julkaistu 25.1.2019 14.24

Tampereen kaupunginvaltuusto kokoontuu maanantaina 28.1. Kokouspaikka on Tampereen kaupungin keskusvirastotalossa valtuustosali, Aleksis Kiven katu 14-16 A. Asialistalla ovat mm. Tampereen kaupungin vuoden 2018 tilinpäätösennuste, lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelma, sidonnaisuusilmoitukset ja -rekisteri sekä Niemenrannan asemakaava entisen teollisuusalueen muuttamiseksi asuntoalueeksi. Suora kokouslähetys verkossa alkaa n. klo 16.45.

Kaupunginvaltuusto kokouksessa
 

Yleisö voi seurata valtuuston kokouksia yleisölehteriltä, suorina videolähetyksinä sekä kokouksen jälkeen julkaistavilta videotallenteilta. Valtuuston kokoukset ovat julkisia. Sisäänkäynti yleisölehterille on Aleksis Kiven katu 14-16 A. Suora lähetys valtuustosalista alkaa n. klo 16.45.

Kaupunginvaltuuston kokouksia voi kuunnella suorana lähetyksenä Radio Moreenin kanavalta radiosta taajuuksilta 98,4 MHz tai 101,5 MHz tai internetistä.

Kokouksesta livetwiittaa kaupungin viestintäyksikkö Twittertilillä @tamperelive. Keskusteluun voi osallistua kokouksen aikana Twitterissä liittämällä twiitteihin aihetunnisteen #trevaltuusto sekä verkkolähetyksen yhteydessä olevalla verkkolomakkeella tai tekstiviesteillä.

Suora lähetys valtuuston kokouksesta


Lisätietoja

Viestintäjohtaja
Anna-Maria Maunu
puhelin 0400 734 058
sähköposti [email protected]


Teksti Anna-Maria Maunu