Siirry sisältöön

Kumppanuusfoorumin teemana on järjestöt muutoksentekijöinä

Julkaistu 3.12.2018 8.20

11. joulukuuta järjestetään Tampereella Kumppanuusfoorumi, jossa keskustellaan järjestöjen roolista muutoksentekijöinä. Tästä näkökulmasta tilaisuudessa puhuvat SPR:n pääsihteeri Kristiina Kumpula sekä Tampereen kaupungin hyvinvointipalvelujen johtaja Taru Kuosmanen. Kumpulan esityksen otsikkona on Järjestöt kuntien hyvinvoinnin rakentajina. Kumppanuusfoorumissa valitaan myös Järjestöedustamon uudet jäsenet erovuoroisten tilalle kaudeksi 2019-2020.

Kumppanuusfoorumiin ovat tervetulleita järjestöjen edustajat sekä muut aiheesta kiinnostuneet. Tilaisuus on kaikille avoin eikä ennakkoilmoittautumista edellytetä, mutta Järjestöedustamon vaalissa äänioikeutta voivat käyttää vain yhdistyksen valtuuttamat edustajat valtakirjalla. Tilaisuus on tiistaina 11.12.2018 kello 16.30-19.00 Tampereen kaupungin valtuustosalissa, Keskusvirastotalo, Aleksis Kiven katu 14-16 C, 5. kerros.

Järjestöedustamo on Tampereen kaupungin ja tamperelaisten hyvinvointialan järjestöjen edustajista koostuva yhteistyöelin, joka käynnistyi vuoden 2017 alussa. 4-6 kertaa vuodessa kokoontuvan Järjestöedustamon toimintaa koordinoi Kumppanuustalo Artteli ry yhdessä Tampereen kaupungin kanssa. Sen päätehtävä on yhteistyön kautta edistää kuntalaisten hyvinvointia ja arjessa pärjäämistä.

Järjestöedustamossa on 15 jäsentä, jotka edustavat oman taustajärjestönsä lisäksi myös muita oman alan järjestöjä ja näiden jäsen- ja asiakaskuntaa. Puolet kokoonpanosta vaihdetaan kaudelle 2019-2020. Järjestöjen yhteyshenkilö on Kumppanuustalo Artteli ry:n yhteisökoordinaattori Nina Lindberg ja kaupungin yhteyshenkilö on suunnittelija Susanna Lundström.


Lisätietoja

Suunnittelija
Susanna Lundström
puhelin +358403558745
sähköposti [email protected]


Teksti Aila Rajamäki