Siirry sisältöön

Tule tutustumaan Nepsy-tukeen avoimien ovien päivänä

Julkaistu 30.11.2018 13.26

Näkyvätkö lapsen tai nuoren neuropsykiatriset vaikeudet perheen arjessa? Tule maanantaina 10.12. klo 13.30 alkaen mukaan Nepsy-tuen avoimien ovien päivään, jossa tapaat Nepsy-tukitiimin väkeä ja kuulet lisää tiimin toiminnasta ja siitä, millaista apua siitä voisi olla omassa perheessäsi, kun lapsella tai nuorella on erityistarpeita. Myös ammattilaisia toivotaan mukaan tutustumaan toimintaan.

Neuropsykiatrisia erityisvaikeuksia ovat mm. ADHD, autismikirjon häiriöt ja kielenkehityksen erityisvaikeudet.
 

Tampereen kaupungin Nepsy-tuessa on avoimet ovet maanantaina 10.12 klo 13.30 – 16. Paikkana on Tipotien sosiaali- ja terveysasema, os. Tipotie 4, (vihreä aula, 1. krs).

Tavattavissa ovat Nepsy-tukitiimin työntekijät, joihin kuuluu eri alojen ammattilaisia; neuropsykiatrisia valmentajia, perhetyöntekijä, terveydenhoitaja ja varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Ovet ovat avoinna kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Tule kuulemaan lisää, jos arvelet tai tiedät lapsellasi olevan nepsy-tyyppisiä erityistarpeita. Voit myös tutustua joihinkin nepsy-ohjauksessa käytettäviin menetelmiin tai ohjauksen välineisiin, joilla arkea voi tehdä sujuvammaksi.


Lisätietoja

Perhetyöntekijä, neuropsykiatrinen valmentaja
Sami Keto
puhelin 040 800 4216
sähköposti [email protected]


Teksti Johanna Toivanen