Siirry sisältöön

2030 on lähempänä kuin huomaatkaan

Julkaistu 20.11.2018 12.25

2030 on uusi lehti Tampereen kaupunkiseudun asukkaalle, joka arvostaa kestävää, toimivaa ja turvallista arkea – nyt ja tulevaisuudessa. Se tarjoaa lukijalle niin arkea sujuvoittavaa hyötytietoa ja ratkaisuja arjen kestäviin valintoihin kuin myös hyviä fiiliksiä sekä valoisia näköaloja tulevaisuuteen. Lehden ensimmäinen numero ilmestyy 22.11.2018 ja se jaetaan julkisena tiedotteena talouksiin Tampereen, Nokian, Pirkkalan, Ylöjärven ja Kangasalan alueella.

 

Lehden aiheet nousevat niistä konkreettisista ja lähes itsestäänselvyyksinä pidetyistä asioista, jotka ovat välttämättömiä kaupunkilaisen hyvin rullaavalle arjelle. Näitä ovat energian- ja vedenkäyttöön liittyvät palvelut, jätteiden käsittelyn ja hyödyntämisen ratkaisut sekä mutkaton liikkuminen arjessa – eli niin yksityisen kuin joukkoliikenteen palvelut.

Lehteä julkaisevat Tampereen Veden lisäksi Tampereen Sähkölaitos, Tampereen Seudun Keskuspuhdistamo, Pirkanmaan Jätehuolto, Finnpark ja Tampereen Raitiotie.

– Nämä yhtiöt tekevät tiiviistä ja hyvää yhteistyötä. Yhtenä osoituksena siitä on tämä 2030-lehtikin. Kun hommat ovat isoja ja töitä paiskitaan yhteistuumin, on lopputuloskin useimmiten parempi kuin yksin yrittäessä. Siitä kiittää niin kaupunkilainen kuin luontokin, sanoo 2030-lehden päätoimittaja Pertti Suuripää.

Lehden keskeisiä teemoja ovatkin kestävät ratkaisut yhtiöiden toiminnassa. Lehden aiheet katsovat pitkälle tulevaisuuteen ja kertovat niistä kustannustehokkaista, älykkäistä ratkaisuista, joiden avulla yhtiöt rakentavat vetovoimaista, hiilineutraalia Tampereen kaupunkiseutua.


Lisätietoja

Tampereen Sähkölaitos Oy
Pertti Suuripää
puhelin 050 373 8774
sähköposti [email protected]

Tampereen Vesi Liikelaitos
Liisa Mustaniemi
puhelin 050 406 4377
sähköposti [email protected]