Siirry sisältöön

Petri Leiponen aloittaa hyvinvointipalveluiden kehittämisjohtajana

Julkaistu 11.10.2018 12.27

Petri Leiponen on valittu Tampereen kaupungin hyvinvointipalveluiden kehittämisjohtajaksi 5.11.2018 alkaen. Kehittämisjohtajan tehtävä on kaupunkiorganisaatiossa uusi. Tehtävä liittyy kaupungin talouden tasapainottamisohjelmaan ja on aluksi vuoden määräaikainen.

Kehittämisjohtajan tehtäväalueisiin kuuluvat muun muassa ulkoiset sosiaali- ja terveyspalveluiden ostot, niiden kehittäminen ja arviointi sekä vaikuttavien ja kustannustehokkaiden terveydenhuollon kustannusmallien tarkastelu. Lisäksi kehittämisjohtajan vastuulla on vahvistaa perusterveydenhuollon kilpailukykyä sekä kehittää asiakasprosesseja ja digitalisaatiota. Kehittämisjohtaja työskentelee suoraan hyvinvoinnin palvelualueen johtajan alaisuudessa.

Petri Leiponen on tamperelainen terveydenhuollon erikoislääkäri ja terveyspalveluiden johtaja ja kehittäjä. Hänellä on 12 vuoden kokemus esimiestehtävistä sekä osaamista sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmästä palvelutuotannon, järjestämisen, kouluttamisen ja kehittämisen näkökulmista. Hän on toiminut yrittäjänä ja toimitusjohtajana Tampereen Erikoislääkärit Oy:ssä, terveydenhuollon järjestämissuunnitelman asiantuntijana Pirkanmaan sairaanhoitopiirin jäsenkunnissa sekä ylilääkärinä Työterveyslaitos Akaasia Liikelaitoksessa ja Attendo Terveyspalveluissa.


Lisätietoja

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualueen johtaja
Taru Kuosmanen
puhelin +358407047337
sähköposti [email protected]